Την τελευταία επιθυμία ενός νεαρού πρόσφυγα εκπλήρωσε ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ. Ο 45χρονος Άφλεκ συνομίλησε με τον νεαρό Μουκούτα από το Κονγκό ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο, καθώς βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ατλάντα της Τζόρτζια.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσω Twitter ζητήθηκε να επισκεφτεί τον Μουκούτα στο νοσοκομείο ένας σωσίας του Μπάτμαν, αυτό όμως το είδε ο Άφλεκ που έχει ενσαρκώσει στον κινηματογράφο τον σούπερ ήρωα και αποφάσισε να εκπληρώσει ο ίδιος την επιθυμία του άρρωστου αγοριού.

Έτσι πραγματοποίησε μία βιντεοκλήση προς τον Μουκούτα, και συνομίλησε μαζί του. Όμως ο ηθοποιός δεν έμεινε εκεί μαθαίνοντας για την ιστορία του νεαρού πρόσφυγα, πλήρωσε το εισιτήριο της μητέρας του Μουκούτα για να ταξιδέψει από την Ζιμπάμπουε στην Ατλάντα για να είναι μαζί με τον γιο της.

«Η οικογένεια του νοσοκομείου και του Μουκούτα είναι ευγνώμονες στον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος συνομίλησε με βιντεοκλήση με τον Μουκούτα και προσφέρθηκε να φέρει τη μητέρα του από την Ζιμπάμπουε για να επανενωθεί με τον γιο της. Ένας αληθινός υπερήρωας σε δράση», τουίταρε το νοσοκομείο.

Από την πλευρά του ο Άφλεκ έγραψε στο Twitter: «Είμαι φανατικός θαυμαστής του Μουκούτα! Ευχαριστώ τους απίστευτους γιατρούς, νοσηλευτές και τους επιμελητές του νοσοκομείου για τη φροντίδα που παρέχουν όλο το εικοσιτετράωρο».