Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Ρενέ Ζελβέγκερ υποδύεται τη Τζούντι Γκάρλαντ στη βιογραφική ταινία «Judy» και μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της από τα γυρίσματα, στην οποία μοιάζει αρκετά με τη θρυλική ηθοποιό και τραγουδίστρια του Χόλιγουντ.

Στη φωτογραφία η Ζελβέγκερ, μελαχρινή με κοντή κουπ φορά ένα μαύρο λουλουδάτο έξωμο φόρεμα στο στυλ της δεκαετίας του ‘60 και φαίνεται να τραγουδά κρατώντας ένα μικρόφωνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρενέ Ζελβέγκερ θα τραγουδήσει σε μία ταινία. Το 2002 ενσάρκωσε την Ρόξι Χαρτ στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ «Chicago» και κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία τοποθετείται τον χειμώνα του 1968, 30 χρόνια μετά την ερμηνεία της Τζούντι Γκάρλαντ στην ταινία «Ο Μάγος του Οζ», η οποία την ανέδειξε σε μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ. Το φιλμ θα παρακολουθεί την Γκάρλαντ, καθώς ετοιμάζεται για τις sold out εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «The Talk of the Town». Η Τζούντι Γκάρλαντ πέθανε τον επόμενο Ιούνιο.

Η ταινία δείχνει τη μάχη της χαρισματικής, αλλά εύθραυστης σταρ με τους μάνατζερ, τον διαρκή αγώνα να βρίσκεται στο προσκήνιο και τη λαχτάρα της να είναι στο σπίτι με τα παιδιά της.

Επικεντρώνεται επίσης στη ρομαντική σχέση της με τον μουσικό Μίκι Ντινς, τον οποίο η Γκάρλαντ παντρεύτηκε μερικούς μήνες πριν από το θάνατό της, τον Ιούνιο του 1969 σε ηλικία 47 ετών.

Σκηνοθέτης της βιογραφικής ταινίας είναι ο Ρούπερτ Γκουλντ και το σενάριο υπογράφει ο Τομ Εντς του «The Crown». Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Ντέιβιντ Λίβινγκστοουν του «Pride», η Pathe, το BBC, η Ingenious Media, η Calamity Films.

Συμπρωταγωνιστής της Ρενέ Ζελβέγκερ θα είναι ο Σερ Μάικλ Γκάμπον. Στην ταινία θα εμφανιστεί η επίσης η Τζέσι Μπάκλεϊ.