O Nίκος Μαστοράκης στο θέατρο Αλίκη.
nnn
Ο δημιουργικός και εξαιρετικά ενδιαφέρων σκηνοθέτης ανέλαβε τη διασκευή και τη σκηνοθεσία του έργου «Le dindon» του Ζορζ Φεντό (1896).
nnn
«Πουλιά στον αέρα» ο ελληνικός τίτλος, και η Βίκυ Σταυροπούλου έχει ήδη κλείσει.
nnn
Το έργο είχε παρουσιάσει το 1999 η Κάτια Δανδουλάκη σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου με τον τίτλο «Κούκου» –αρχικά το είχε αναλάβει ο Τάσος Μπαντής. Πέρυσι μια ομάδα νέων ηθοποιών, αυτή τη φορά ως «Το έξυπνο πουλί», γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Tempus Verum με την ίδια αυτή γαλλική φάρσα.
nnn
Αναβίωση 1: «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», αυτή η τόσο επιτυχημένη κωμωδία με τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά και Μάρω Κοντού, ετοιμάζεται για το Παλλάς το 2019. Λευτεράκης ο Μάρκος Σεφερλής. Μια επιλογή που μιλάει από μόνη της και δίνει το στίγμα. Κρίμα…
nnn
Αναβίωση 2: Ο Κώστας Σπυρόπουλος ανεβάζει τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο Ηβη και, όπως όλα δείχνουν, θα υποδυθεί τον «γιατρό» Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Αλλη μια επιλογή που δίνει το δικό της στίγμα. Κι άλλο ένα κρίμα…
nnn
Βικτόρ Ουγκό στο Εθνικό: Τον Μάρτιο του 2019 «Ο άνθρωπος που γελά», το μυθιστόρημα του γάλλου συγγραφέα, θα μεταφερθεί στη σκηνή από τον Θοδωρή Αμπαζή σε μορφή μουσικού θεάτρου στο Κοτοπούλη-Ρεξ.
nnn
Πλάι στον Αμπαζή, που θα υπογράψει εκτός από τη σκηνοθεσία και την πρωτότυπη μουσική, η Ελσα Ανδριανού θα κάνει τη δραματουργική επεξεργασία. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης και η Εβελίνα Παπούλια αποτελούν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι.
nnn
Μια ιστορία βαθιά ανθρώπινη που αναδεικνύει, με τον τρόπο του Ουγκό, το μεγαλείο και τα σκοτάδια μας.
nnn
Οι «Ορνιθες» του Αριστοφάνη και του Νίκου Καραθάνου πετούν στην Αμερική. Η παραγωγή της Στέγης θα βρεθεί από τις 2 ως τις 13 Μαΐου στο St. Ann’s Warehouse της Νέας Υόρκης.
nnn
Η Μαρία Ναυπλιώτου στον ρόλο της Μπλανς Ντιμπουά δίνει μια εξαιρετική ερμηνεία στο «Τραμ με το όνομα «Πόθος»» που σκηνοθετεί ο Μιχαήλ Μαρμαρινός. Μια δυνατή στιγμή για το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και για το ελληνικό θέατρο γενικότερα. Σπεύσατε!
nnn
Αύριο Δευτέρα ξεκινά η ηλεκτρονική προπώληση για το Φεστιβάλ Αθηνών. Κι από Μάρτη καλοκαίρι…

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ