Το Σαββάτο που μας πέρασε, ο Εντ Σίραν έκανε ένα ποστ στον λογαριασμό του στο Instagram: αυτός και η αγαπούλα του από το σχολείο, η Τσέρι Σίμπορν. Και ενημέρωσε τα 18,9 εκατομμύρια των follower του για τον αρραβώνα τους.

«Μου βρήκα μια αρραβωνιαστικιά, ακριβώς πριν το νέο έτος. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και είμαστε ερωτευμένοι, κι οι γάτες μας, επίσης, είναι ενθουσιασμένες, xx» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία. Αλλά… πληροφόρησε το κοινό του ότι του μένουν μόνο τέσσερα χρόνια «θριάμβων» στις μουσικές σκηνές, καθώς θα εγκαταλείψει νότες και καριέρα μόλις αποκτήσει οικογένεια.

«Η φιλοδοξία μου θα μηδενιστεί μόλις αποκτήσω παιδιά» εξομολογήθηκε στην The Daily Star. «Θα γίνω κάτι σαν «Δεν μ’ ενδιαφέρει πια, μια που θα πρέπει να ενδιαφέρομαι για μια άλλη ζωή». Είναι απόλυτα κατανοητό, γιατί έχεις παιδιά και η φιλοδοξία σου αλλάζει σε κάτι του τύπου: «Θέλω να είμαι ένας καλός πατέρας»».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Εντ είχε στείλει αυτό το «μήνυμα». Τον περασμένο Μάρτιο, στο OK! Magazine, είχε πει ότι νομίζει πως «τα πράγματα θ’ αρχίσουν να κινούνται όταν γίνω 30 χρονών. Αλλά, στην πραγματικότητα, δεν είναι κάτι που εξαρτάται από μένα. Είναι διπλής κατεύθυνσης δρόμος. Πρέπει να συμφωνεί και η σύντροφος».

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής συνάντησε την Τσέρι όταν ήταν και οι δύο στο Thomas Mills High School στο Φάρλινχαμ, και δάγκωσε τη λαμαρίνα. Αλλά χώρισαν όταν η Τσέρι πήγε στο πανεπιστήμιο Duke. Άρχισαν να βγαίνουν μαζί από το 2015, όταν η Τσέρι δούλευε στην Γουόλ Στριτ. Για να γεφυρώσουν τον Ατλαντικό που τους χώριζε, πέρασαν όλο το 2016 ταξιδεύοντας (ο Εντ έδωσε στον εαυτό του άδεια από τις υποχρεώσεις του στη μουσική βιομηχανία). Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, η Τσέρι πήρε μετάθεση για το γραφείο του Λονδίνου, έπιασαν σπίτι μαζί και από τότε… ζουν την ευτυχία.