Η ηθοποιός Σάρον Στόουν απάντησε γελώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

«Είμαι σε αυτή τη δουλειά εδώ και 40 χρόνια» ανέφερε η 59χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη στην εκπομπή CBS «Sunday Morning».



«Μπορείς να φανταστείς τον χώρο, στον οποίο μπήκα, το Χόλιγουντ πριν από 40 χρόνια; Με την εμφάνισή μου, από το πουθενά, από την Πενσυλβάνια, χωρίς καμία προστασία; Έχω δει τα πάντα» εξήγησε.

Η ηθοποιός που έφερε την επανάσταση με το ερωτικό θρίλερ «Βασικό Ένστικτο» απάντησε αρχικά με γέλιο στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν βρέθηκε ποτέ σε «άβολη» θέση και στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία της.

Η Στόουν, η οποία για κάποιο διάστημα είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001, παρέστη στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών την περασμένη εβδομάδα με έναν από τους υιοθετημένους γιους της, τον Ρόαν και φορούσε μαύρα σε ένδειξη αλληλεγγύης στην πρωτοβουλία Time’s Up κατά της σεξουαλικής κακοποίησης.

«Αρχίζουμε να αναγνωρίζουμε τα δικά μας χαρίσματα ως γυναίκες και να μην πιστεύουμε ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε ως άνδρες για να είμαστε δυνατές ή άξιες» είπε για το κίνημα στο Χόλιγουντ κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.