Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, μια μέρα πριν την κυκλοφορία της ταινίας «Good time» στην χώρα μας από την Feelgood Entertainment, o πρωταγωνιστής της, Βρετανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον, θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στην πανελλήνια πρεμιέρα της. Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί σε ποιά αίθουσα. Τοποθετημένο στη Νέα Υόρκη των ημερών μας το «Good time» είναι ένα κοινωνικό θρίλερ που έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του τον περασμένο Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών, στο επίσημο πρόγραμμα.

Εχοντας ξεφύγει από την εικόνα του βαμπίρ Εντουαρντ Κάλεν που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο χάρη στην επιτυχημένη σειρά ταινιών της «Έκλειψης» (Twilight), ο Πάτινσον τα τελευταία χρόνια αναζητεί διαφορετικούς μεταξύ τους ρόλους και τους βρίσκει δίπλα σε σκηνοπθέτες όπως ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ («Cosmopolis», «Maps to the Stars»), η Κλερ Ντενί («High Life») και τα αδέλφια Μπένι και Τζος Σαντφι που γύρισαν το «Good time».
Με τον Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των παραγωγών μέσω του Hercules Film Fund («American Made», «Jane Got a Gun») και τους Τέρυ Ντούγκας και Jean Luc De Fanti της Rhea Films, το «Good Time» έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και για την σκηνοθετική μαεστρία των αδερφών Safdie – οι New York Times την χαρακτηρίζουν ως μια «αληθινή κινηματογραφική απόλαυση», ενώ το Hollywood Reporter κάνει λόγο για «ένα θρίλερ που καθηλώνει».