Συντονιστείτε ζωντανά. Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στις 20:30. Live στο facebook και στο site της Στέγης. O Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την Κεντρική Σκηνή της Στέγης θα μιλήσουν λιγότερο για μπάσκετ, και περισσότερο για την αξία της διαδρομής, για το τι σημαίνει «Έλληνας» και για όλα όσα χρειάζονται για να φτάσεις ψηλά.
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Τομέα Πολιτισμού Ιδρύματος Ωνάση.

Σε μια απρόσμενη σύμπραξη, το Ίδρυμα Ωνάση υποδέχεται στη Στέγη τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Η δύσκολη αφετηρία, τα εμπόδια και η αξία τους, οι ευκαιρίες και η διεκδίκησή τους θα είναι η βάση της συζήτησης με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου. Μια συζήτηση και μια συνεργασία με συμβολική αξία.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά στο facebook
(www.facebook.com/Stegi.Onassis.Cultural.Centre) και στο site (www.sgt.gr) της Στέγης (και σε αγγλική διερμηνεία). Tα βίντεο παραμένουν διαθέσιμα στο sgt.gr και μετά το τέλος της εκδήλωσης.

H είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, με απαραίτητη την προκράτηση θέσης στο infotickets@sgt.gr. Μπορείτε να κρατήσετε 1 ή 2 θέσεις, σημειώνοντας για κάθε θέση ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και email. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το σύστημα προκρατήσεων θα είναι ανοιχτό από την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στις 9:00.

Επιμέλεια: Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Τομέα Πολιτισμού Ιδρύματος Ωνάση
Ομάδα διαχείρισης έργου: Νίκος Αθανασόπουλος, Δημήτρης Δρίβας, Αλέξανδρος Μωρέλλας, Κανέλλα Ψυχογυιού
Σκηνοθεσία, Οργάνωση & εκτέλεση παραγωγής: Whatever Productions
Σκηνικό: Εύα Μανιδάκη
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ

Η συζήτηση θα έχει παράλληλη διερμηνεία και στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107
Πληροφορίες: τηλ. 210 900 5 800

http://www.sgt.gr/gre/SPG1935