Αφού μάς παρουσίασε τις ιστορίες των Daredevil, Τζέσικα Τζόουνς, Λουκ Κέιτζ και Iron Fist, το Netflix μάς φέρνει τη σειρά όπου οι τέσσερις ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους, το Defenders.

Το πρώτο τρέιλερ είναι γεμάτο ένταση, περιπέτεια και… ξύλο, καθώς οι χαρακτήρες περιγράφονται στο τρέιλερ ως εξής: «Ο διάβολος του Χελς Κίτσεν, ο εξυπνάκιας ντετέκτιβ, ο ενάρετος πρώην κατάδικος και το παιδί με την λαμπερή γροθιά».

Η σειρά ευελπιστεί να γίνει το τηλεοπτικό Avengers. Όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν (οκτώ συνολικά τον αριθμό) θα είναι διαθέσιμα στο Netflix στις 18 Αυγούστου και οι τέσσερις ήρωες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τη Νέα Υόρκη από μία οργάνωση δολοφόνων που αποκαλείται The Hand.

Η Σιγκούρνεϊ Γουίβερ πρωταγωνιστεί στη σειρά, στον ρόλο της κακιάς Αλεξάντρα, ενώ οι Φιν Τζόουνς, Μάικ Κόλτερ, Τσάρλι Κοξ και Κρίστεν Ρίτερ επιστρέφουν στους ρόλους τους.

Σημειώνεται ότι η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του Daredevil είναι διαθέσιμες μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας, όπως και η πρώτη σεζόν της σειράς Jessica Jones, του Luke Cage και του Iron Fist. Οι επόμενες σεζόν των Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά δεν είναι γνωστή η ημερομηνία προβολής τους.