Magic de Spell, Απροσάρμοστοι, Μωρά στη Φωτιά, Δημήτρης Πουλικάκος και Ασσοι του Καράτε, Λήτης, Στίγμα 90. Να πώς το «Κύτταρο» θα γιορτάσει εφέτος το τέλος της συναυλιακής σεζόν. Το απόλυτο rock ‘n’ roll πανηγύρι θα λάβει χώρα την Παρασκευή 12 Μαΐου και είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά θα συναντηθούν στην ίδια σκηνή έξι από τους σημαντικότερους εκφραστές του ελληνόφωνου ροκ.
Ζωντανοί στο «Κύτταρο» λοιπόν, με τις αποσκευές τους γεμάτες με τις καλύτερες στιγμές της πολύπαθης αλλά ανθεκτικής ροκ σκηνής μας σε μια βραδιά που δεν θα έχει κλισέ, μια βραδιά αφιερωμένη στους αμετανόητους ροκάδες.
Οσο για τα τραγούδια που θα ακουστούν θυμίζουμε μεταξύ άλλων τα «Rock ‘n’ Roll στο κρεβάτι», «Μανιφέστο», «Διακοπές στο Σαράγεβο», «Σκόνη Πέτρες Λάσπη», «Στην Κ», «Ποδανά», «Παυσίπονο», «Εμένα οι Φίλοι μου», «Third Uncle», «Φεύγω Γεια», «Νίψον Ανομήματα», «Αντε και καλή τύχη Μάγκες», «Κάτω στην Πόλη», «Νυχτώνει», «Οκ Πατέρα», «Μπάμπης ο Φλου», «Αδρεναλίνη», «Τζέσικα», «Το ’69», «Κυρ-Παντελής», «Θεατρίνοι», «Μου ‘πες θα φύγω».
Τα Μωρά στη Φωτιά, η μπάντα με την κινηματογραφική ιστορία που πέρασε διά πυρός και σιδήρου, κάνουν διάλειμμα από την προετοιμασία του νέου τους δίσκου και έρχονται στο «Κύτταρο» για άλλο ένα ζωντανό πανδαιμόνιο… Οι Απροσάρμοστοι, οι πανάξιοι συνοδοιπόροι του σπουδαιότερου έλληνα ρόκερ, του Παύλου Σιδηρόπουλου, αυτοί που άντεξαν το βάρος και την πίεση αυτής της τεράστιας κληρονομιάς, αυτοί που την διαχειρίστηκαν με σεβασμό και μοναδική δεξιοτεχνία. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη δύναμη που βγάζουν στα live τους.
Οι Magic De Spell. Η μπάντα-φαινόμενο που έχει καταφέρει το απίθανο, στις τρεις δεκαετίες δράσης, να μη σταματά να μας εκπλήσσει με τις διαφορετικές μουσικές της προτάσεις, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την ουσία και τον προσανατολισμό της, μα κυρίως την αγάπη, το ενδιαφέρον και τον καθολικό σεβασμό του κοινού. Τελευταίο «παράσημο», η επιτυχία του εξαιρετικού «Πρόγονε Πίθηκε Εσύ τι Λες;».
Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο πατριάρχης της σκηνής μας. Ο άνθρωπος που ενσαρκώνει την ιστορία του ροκ στην Ελλάδα, σε μια συλλεκτική εμφάνιση με την ιστορική all star μπάντα του Οι Ασσοι του Καράτε (Εφεντάκης, Δαρίβας, Πολύτιμος, Παπαδημητρίου).
Ο Λήτης, η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς. Μια συγκλονιστική επιστροφή από τον μαχητή της ζωής, Λήτη, την προσωποποίηση του γνήσιου και ατόφιου rock ‘n’ roll. Το «Ποδανά» θα ξανακουστεί ζωντανά στη σκηνή του κλαμπ.
Οι Στίγμα 90. Η μπάντα που έκανε μεγάλη αίσθηση στα 90s, αμετανόητοι και αθεράπευτα ροκ θα δώσουν το έναυσμα αυτής της ιστορικής βραδιάς με τη χαρακτηριστική ενέργεια και «τσαμπουκά» που τους διακρίνει, «Τζέσικα» είναι εδώ.

Πού και πότε

ΠΟΡΤΕΣ: 19.30 – ΕΝΑΡΞΗ: 20.00 (ακριβώς)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: €10 προπώληση, €12 ταμείο
Σημεία προπώλησης: ΚΥΤΤΑΡΟ: ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ- 210-8224.134
ΕΑΤ METAL RECORDS: ΣΠ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 45, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, 213-0378.553
SIRENS RECORDS: ΝΙΚΗΤΑΡΑ 14, ΑΘΗΝΑ, 210-3822.304.
Για προπώληση εκτός Αθηνών επικοινωνήστε στο info@kyttarolive.gr

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ