Εντεκα ηθοποιοί, διαφορετικής γενιάς αλλά με μια κοινή, μεγάλη αγάπη, το θέατρο, ενώνουν τις δυνάμεις και κυρίως τις φωνές και το ταλέντο τους για να τιμήσουν το «Σπίτι τους…».
nnn
Εκεί, στο «Σπίτι του Ηθοποιού», τον χώρο που έστησε με πείσμα και μεράκι η Αννα Φόνσου, ώστε να βρίσκουν στέγη, περίθαλψη και φροντίδα οι ηθοποιοί κάθε ηλικίας που το έχουν ανάγκη, θα μαζευτούν και οι 11. Εκεί θα έρθει και ο κόσμος.
nnn
«Εντεκα ηθοποιοί, που συμβολικά εκπροσωπούμε σχεδόν όλο το φάσμα της δουλειάς μας, αποφασίσαμε να μαζευτούμε εκεί για να διαβάσουμε, καλωσορίζοντας την άνοιξη, το Μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη. Να δώσουμε έτσι όλοι μαζί ένα μήνυμα, μιας και οι ταμπέλες και οι διαχωρισμοί σε κατηγορίες εμποδίζουν την αληθινή κινητήρια δύναμη, που είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη.
nnn
Θα προσπαθήσουμε, όχι μόνο να υπενθυμίσουμε το σημαντικό έργο που γίνεται εκεί, αλλά όλοι μαζί να βοηθήσουμε, να πούμε ιδέες, ώστε η ιδιωτική αυτή πρωτοβουλία να βρει τη στήριξη που χρειάζεται, για να μπορέσει να συνεχίσει το έργο της».
nnn
Η Στεφανία Γουλιώτη, η Μαρία Καβογιάννη, ο Δημήτρης Καταλειφός, η Ολια Λαζαρίδου, ο Δημήτρης Λιγνάδης, η Αμαλία Μουτούση, ο Γιάννης Μπέζος (φωτογραφία), ο Γιώργος Νανούρης, η Ναταλία Τσαλίκη, η Καίτη Φίνου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.
nnn
Στα Κάτω Πατήσια, αύριο, Δευτέρα, 24 Απριλίου, στις οκτώ το βράδυ (20.00).
nnn
Ευτυχώς που η τέχνη διατηρεί τις ευαισθησίες της, τη διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης. Hθοποιός σημαίνει φως…
nnn
«Λυσιστράτη» για τον Κωστή Μαραβέγια.
nnn
Ο χαριτωμένος και χαρισματικός μουσικός, ο εύστοχος και ευαίσθητος καλλιτέχνης συνεχίζει την παράλληλη «θεατρική» καριέρα του με τον δεύτερο Αριστοφάνη του, στην τρίτη του συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο.
nnn
Μετά το τόσο επιτυχημένο του χειμερινό «Κατάστρωμα» στο Passport, την τηλεοπτική του παρουσία στο Voice και την πρόσφατη συναυλία του με τα παιδιά του Voice, χθες το βράδυ στον Σταυρό του Νότου, επιστρέφει στη σκηνή…
nnn
Γράφει μουσική για την καλοκαιρινή παραγωγή που θα περιοδεύσει και στην οποία θα παίξουν ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ναταλία Τσαλίκη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Γιάννης Μπέζος, που σκηνοθετεί κιόλας.
nnn
Εχουν προηγηθεί ο «Φιλάργυρος» του Μολιέρου στο Εθνικό και οι «Εκκλησιάζουσες» στην Επίδαυρο.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ