Μπάσκετ Λιγκ
Ρέθυμνο – Ολυµπιακός
Novasports2HD, 16.00
Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μπάσκετ.


Ελληνική σειρά
«Συμμαθητές» ΑΝΤ1, 22.15
Ο Ανδρέας συγκρούεται με την Αλίκη για τα χρήματα που προσπαθούσε να πάρει με τους κωδικούς από τον υπολογιστή του Αριστείδη και εκείνη τον παρακαλεί να μην πει την αλήθεια στη Μαριλένα. Ο Αλέξανδρος βομβαρδίζει την Τατιάνα με ερωτήσεις, η γραφομηχανή του Ανδρέα εξαφανίζεται με μυστηριώδη τρόπο και η Μαριλένα ζητάει κάτι από τον Ανδρέα.


Ξένες ταινίες
«Hitman: Εκτελεστής 47» (HITMAN)
STAR, 21.00
Ο Πράκτορας 47 είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος, δουλεύει για το «Πρακτορείο» και σκοτώνει για μετρητά. Οταν όμως παγιδεύεται σε μια πολιτική πλεκτάνη, καταλήγει να καταδιώκεται από την Interpol και τον ρωσικό στρατό, ενώ ταξιδεύει στην Ανατολική Ευρώπη. (Γαλλία/ΗΠΑ, 2007, 92′)
«Η σιωπή των αµνών»
(The silence of the lambs)
ALPHA, 23.30
H νεαρή μαθητευόμενη πράκτορας του FBI Κλαρίς Στάρλινγκ (Τζόντι Φόστερ) θα επισκεφθεί τον χρόνια έγκλειστο ιδιοφυή κανίβαλο, ψυχίατρο Χάνιμπαλ Λέκτερ (Αντονι Χόπκινς) με σκοπό να του αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με κάποιον κατ’ εξακολούθηση δολοφόνο (Τεντ Λεβίνι), ο οποίος έχει απαγάγει την κόρη (Μπρουκ Σμιθ) μιας γερουσιαστού. Για να αποσπάσει όμως τις πληροφορίες που θέλει, θα πρέπει να του ανοίξει τις πύλες της ψυχής της και να του μιλήσει για τη χειρότερη ανάμνηση των παιδικών της χρόνων. (ΗΠΑ, 1991, 118′)
«Γκοστμπάστερς» (Ghostbusters)
MEGA, 24.00
Περίεργα φαντάσματα αναστατώνουν τους δρόμους της Νέας Υόρκης προκαλώντας σύγχυση στον κόσμο, ο οποίος αδυνατεί να τα αντιμετωπίσει. Μα γι’ αυτό δεν υπάρχουν οι περίφημοι… κυνηγοί φαντασμάτων, γνωστοί και με το παρατσούκλι Γκοστμπάστερς; (ΗΠΑ, 1984, 100′)

HeliosPlus