Με τον ζωγράφο και γλύπτη Παύλο Βασιλειάδη συνεχίζονται την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, στις 19.00, τα Ραντεβού με καλλιτέχνες των εικαστικών στην Οικία Τέλλογλου, στην πλατεία Αριστοτέλους 2.
Ο αυτοδίδακτος Παύλος Βασιλειάδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε ιατρική και είναι ψυχίατρος. Εκτός από την προσωπική του εικαστική δουλειά, έχει δημιουργήσει εδώ και 25 χρόνια τη Μονάδα Πολιτιστικής Επικοινωνίας του ΨΝΘ με συμμετοχή καλλιτεχνών με ψυχικές διαταραχές και έχει διοργανώσει με αυτήν πολλές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Πρώτη του έκθεση ήταν το 1971 στη γκαλερί Ζ-Μ στη Θεσσαλονίκη. Ακολούθησαν πολλές ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με ζωγραφική κι εγκαταστάσεις, όπως και συμμετοχές σε ομαδικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Το 2011 παρουσίασε στο Τελλόγλειο την ενότητα έργων του «Περιβάλλοντα» («Αστερισμοί», «Ουρανοί», «Polis» «Κήπος»). Έργα του βρίσκονται στην Εθνική Πινακοθήκη, στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, στο Μουσείο Ρόδου, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο Βαφοπούλειο, στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών και σε ιδιωτικές συλλογές.
Ένα από τα πιο διάσημα έργα του, το «Φεγγάρι στην ακτή», συνδέθηκε με τη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης