Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε – και περνά – η ίδια και η οικογένειά της μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ μίλησε για πρώτη φορά η Αντζελίνα Τζολί. «Είμαστε και θα είμαστε για πάντα οικογένεια, και αυτός είναι ο τρόπος μου να τα βγάζω πέρα», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η αμερικανίδα ηθοποιός σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο BBC από την Καμπότζη, τονίζοντας ότι προτεραιότητά της παραμένουν πάντα τα παιδιά της.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος», απάντησε ο Τζολί στη βρετανίδα δημοσιογράφο, η οποία τη ρώτησε για το διαζύγιο με τον Πιτ, λίγο πριν την προβολή της ταινίας «First They Killed My Father», μία ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα γύρω από τη γενοκτονία των ερυθρών Χμερ, την οποία σκηνοθέτησε η ίδια.

«Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση. Ολη η οικογένειά μου πέρασε δύσκολα. Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, τα παιδιά μας», σχολίασε η Τζολί αποφεύγοντας ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με το διαζύγιό της.

«Προσπαθώ να εξασφαλίσω ότι όλο αυτό θα μας φέρει πιο κοντά και θα μας κάνει πιο δυνατούς», αρκέστηκε να απαντήσει, προσπαθώντας με μεγάλη δυσκολία να συγκρατήσει τη συναισθηματική της φόρτιση.

Στην Καμπότζη, η Τζολί πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με όλα της τα παιδιά, μετά το διαζύγιο.