Η είδηση έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους χιλιάδες θαυμαστές της ταινίας «Love Actually» (Αγάπη Είναι). Βασικά μέλη του καστ επιστρέφουν για μία μικρού μήκους ταινία για καλό σκοπό, η οποία θα μάς δείξει τι κάνουν οι χαρακτήρες της ταινίας σήμερα.

Συγκεκριμένα, Λίαμ Νίσον, Χιού Γκραντ, Κίρα Νάιτλι, Άντριου Λίνκολν, Κόλιν Φερθ, Μπιλ Ναΐ αποφάσισαν -μεταξύ άλλων- να συμμετάσχουν στο μίνι – σίκουελ, το οποίο θα προβληθεί στις 24 Μαρτίου στο BBC One, με αφορμή το Red Nose Day -στη διάρκεια του οποίου συγκεντρώνονται χρήματα για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Ορισμένα από τα μέλη του καστ δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα την παρουσία τους στην 10λεπτη ταινία. Μεταξύ αυτών η Έμμα Τόμσον, η Λόρα Λίνεϊ, ο Τσιγουέτελ Ετζίοφορ και ο Μάρτιν Φρίμαν, αλλά φυσικά και ο Άλαν Ρίκμαν που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ωστόσο, δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς -όπως η Έμμα Τόμσον- να κάνουν τελικά την εμφάνισή τους στο ταινιάκι. «Δεν είμαστε σίγουροι εάν θα συμμετάσχει» είπε ο Ρίτσαρντ Κέρτις στο BBC Two.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη και στις πρώτες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας βλέπουμε τον Λίαμ Νίσον με ζιβάγκο να κάθεται στο παγκάκι με τον κινηματογραφικό γιο του, Τόμας Μπρόντι – Σάνγκστερ.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρίτσαρντ Κέρτις, είπε: «Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να γράψω ένα σίκουελ του Love Actually, αλλά σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να γυρίσουμε ένα δεκάλεπτο και να δούμε πού βρίσκεται ο καθένας.»

Το «Red Nose Actually» θα προβληθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου στο BBC One.