To Witchblade οδεύει ξανά προς τη μικρή οθόνη για το NBC. Το δίκτυο συνεργάζεται με τη σεναριογράφο του CSI, Κάρολ Μέντελσοχν και την παραγωγό του Vampire Diaries, Καρολάιν Ντράις για την τηλεοπτική μεταφορά της διάσημης υπερφυσικής σειράς κόμικ του Μαρκ Σιλβέστρι. Η Ντράις η οποία θα ολοκληρώσει τη σειρά του CW Τhe Vampire Diaries θα γράψει το σενάριο.

Tο νέο δράμα της Sony Pictures Television επικεντρώνεται στη ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών Σάρα Πεζίνι, η οποία κυνηγάει έναν κατά συρροή δολοφόνο που καταφέρνει να ξεφεύγει στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο, ώσπου μια ημέρα το βραχιόλι που φοράει της δίνει υπερφυσική δύναμη και ενόραση από ένα έγκλημα που προσπαθεί να λύσει.

Το βραχιόλι της είναι το Witchblade, ένα φυλαχτό που φορούσαν σπουδαίες γυναίκες σε όλη την ιστορία, και η Σάρα είναι η επόμενη στη σειρά.

Το Witchblade το οποίο κυκλοφόρησε το 1995-2015 από την Image Comics, έχει μεταφερθεί ξανά στην τηλεόραση από την TNT, με πρωταγωνίστρια τη Γιάνσι Μπάτλερ όπου διήρκεσε δύο χρόνια (2001-2002).

Το δημιούργημα των Μαρκ Σιλβέστρι και Ντέιβιντ Ουόλ, Μάικλ Τέρνερ (καλλιτέχνης) και Μπράιαν Χάμπερλιν (εικονογράφος) έγινε επίσης σειρά κινουμένων σχεδίων, manga, καθώς και νουβέλα το 2006.