Tο γνωρίσαμε το καλοκαίρι του 2016 στην Πλατεία Νερού, φιλοξενώντας μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, αλλά και νέα ανερχόμενα που θα έπαιζαν για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Ο λόγος για το μουσικό φεστιβάλ Release Athens το οποίο επιστρέφει δυναμικά και το καλοκαίρι του 2017 και ήδη κάνει τις πρώτες ανακοινώσεις για τους καλλιτέχνες που θα ανεβάσει στη σκηνή της Πλατείας Νερού.

Έτσι, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 το κοινό του Release θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δύο σπουδαία ονόματα που συνδέουν μοναδικά δύο διαφορετικές εποχές της σύγχρονης μουσικής.

Headliners θα είναι οι Jamiroquai, πρωτοπόροι του future funk και μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες του πλανήτη τα τελευταία 25 χρόνια, που έρχονται να μετατρέψουν εκείνη τη βραδιά σε ένα υπάιθριο, καλοκαιρινό πάρτι δίπλα στη θάλασσα.

Ο μοναδικά ταλαντούχος Jay Kay – ιδρυτής, frontman, τραγουδιστής, συνθέτης, ψυχή ολόκληρου του project των Jamiroquai, σε βαθμό που αρκετοί να τον αναφέρουν ως solo καλλιτέχνη και όχι ως group, όπως είναι στην πραγματικότητα – και η πολυμελής παρέα του επιστρέφουν φέτος με ένα νέο άλμπουμ, μετά από χρόνια, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2017. Εκτός από τα νέα τους τραγούδια, θα ερμηνεύσουμε και μεγάλες επιτυχίες όπως “Virtual Insanity”, “Deeper Underground”, “Cosmic Girl”, “Canned Hit”, “Too Young To Die”, “You Give Me Something”, “Little L”, “Alright”, “Space Cowboy”, “Love Foolosophy”, “Feels Like It Should”, “Runaway”, “Supersonic”, “Blow Your Mind”, “Corner Of Earth”, κ.ά.

Την ίδια ημέρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στη σκηνή του Release θα βρεθεί ο νεαρός καλλιτέχνης που τάραξε τα νερά της παγκόσμιας σκηνής μέσα στο 2016, Michael Kiwanuka, που με το δεύτερο άλμπουμ του, “Love & Hate”, έφτασε στο Νο1 της Βρετανίας και προκάλεσε τον θαυμασμό κοινού και κριτικών. Ο Kiwanuka ξεκίνησε από το Βόρειο Λονδίνο και το 2012 παρουσίασε το ντεμπούτο του, “Home Again”, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις.

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση περισσότερων ονομάτων, τόσο για τις 17/06, όσο και για τις υπόλοιπες του Release Athens 2017.

Πληροφορίες:
Εισιτήρια
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά στα 35 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 65 ευρώ (διπλό).
Στην επόμενη φάση της προπώλησης, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 38 (μονό) και 70 ευρώ (διπλό).
Στις δύο τελευταίες φάσεις της προπώλησης, οι τιμές θα διαμορφωθούν στα 42 (μονό) / 76 (διπλό) και 45 (μονό) / 80 (διπλό) ευρώ.
Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 50 ευρώ.
Επίσης, θα διατεθεί πολύ περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, αρχικά προς 90 και στη συνέχεια προς 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, open bar με service, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.
Η διάθεση των τριήμερων εισιτηρίων ξεκινά στα 90 ευρώ.
Στην επόμενη φάση της προπώλησης, η τιμή τους θα είναι 100 ευρώ.
Στις τελευταίες φάσεις της προπώλησης, η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 110 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης και το www.viva.gr

Πλατεία Νερού (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου): Δέλτα Φαλήρου, στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με τη Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), ανάμεσα στο Κλειστό του Tae Kwon Do και το Beach Volley και δίπλα στη θάλασσα.