Διασημότητα χωρίς…φουρτούνες, από ότι φαίνεται, δε γίνεται. Η Ούμα Θέρμαν παλεύει στα δικαστήρια για την επιμέλεια της τετράχρονης κόρης της, που απέκτησε με τον χρηματιστή Αρπάντ Μπουσόν.

Η χολιγουντιανή σταρ από τη στιγμή που χώρισε οριστικά το 2014, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος ισχυρίζεται, ούτε λίγο, ούτε πολύ, δια του δικηγόρου του, Πίτερ Μπρόνστεϊν, ότι «έχει σοβαρή ψυχική ασθένεια», κάτι το οποίο, όπως είπε η διορισμένη από το δικαστήριο ψυχολόγος δρ. Βάις, ο κ. Μπουσόν το έχει πει πολλές φορές και στο παρελθόν.

Οι βαριές κατηγορίες οδήγησαν το δικαστήριο στην απόφαση να μην παρευρίσκεται στην αίθουσα η 4χρονη Ροσαλίντα Αρούσκα Αρκάντινα Αλταλούν Φλόρνενς (Λούνα) ενώ ο γαλλικής υπηκοότητας πατέρας της, αιτείται περισσότερο χρόνο με την κόρη του.

Η σχέση του Μπουσόν και της Θέρμαν ξεκίνησε το 2007. Το 2008 αρραβωνιάστηκαν κι έναν χρόνο μετά χώρισαν για να ξαναβρεθούν ξανά το 2011 και το 2012 απέκτησαν τη Λούνα. Ωστόσο η «ευτυχία» δεν έφτασε ποτέ σε γάμο και το 2014 χώρισαν οριστικά.

Ο αγώνας που δίνει τα δύο τελευταία χρόνια η λαμπερή ηθοποιός φαίνεται δείχνει να έχει αφήσει τα σημάδια του στην ψυχική της υγεία, αφού βρίσκεται σε θεραπεία με αντικαταθλιπτικά και με χάπια κατά του άγχους και της αϋπνίας. Σύμφωνα με την ανεξάρτητη ψυχολόγο, δρ. Βάις , η Ούμα Θέρμαν, η οποία έχει ακόμα δύο παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία, με τον πρώην σύζυγό της και ηθοποιό, Ίθαν Χοκ, εμφανίζει «έλλειψη προσοχής και υπερκινητικότητα» αλλά απέρριψε κατηγορηματικά την άποψη ότι η ηθοποιός πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας.

Αναφερόμενη η ψυχολόγος στο αίτημα του Μπουσόν, ο οποίος έχει δύο έφηβους γιους με το μοντέλο από την Αυστραλία, Ελ ΜακΦέρσον, είπε πως περισσότερο ανησυχεί για τις δικές του ανάγκες παρά για της κόρης του.

Ανέφερε δε χαρακτησριστικά ότι όταν η 4χρονη Λούνα ταξίδεψε στις Μπαχάμες για να περάσει χρόνο με τον πατέρα της, εκείνος την άφησε και έφυγε με τον γιο του για να παρακολουθήσει τη συναυλία των Rolling Stones στην Κούβα ενώ άλλη φορά που τον επισκέφθηκε στο Λονδίνο για να είναι μαζί του, την άφησε με την πρώην σύζυγό του Ελ ΜακΦέρσον για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Είναι να αναρωτιέται κανείς αν «αι αμαρτίαι γονέων – και μάλιστα διασήμων – πευδεύουσι τέκνα»….

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ