Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC φαίνεται πως ετοιμάζει την σειρά «On Becoming A God In Central Florida» με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Κίρστεν Ντανστ και σκηνοθέτη τον Γιώργο Λάνθιμο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, η σειρά βασίζεται σε σενάριο των Ρόμπερτ Φούνκε και Ματ Λάτσκι, το οποίο αφηγείται τις προσπάθειες μιας γυναίκας να κατακτήσει το λεγόμενο «αμερικανικό όνειρο» τη δεκαετία του 1990.

Προσφάτως χήρα, η Κρίσταλ Γκιλ (Ντανστ) προσπαθεί να ανέλθει στις τάξεις μιας οργάνωσης, της οποίας η «πυραμίδα» απάτης την οδήγησε σε δυσχερή οικονομική κατάσταση. Πρόκειται για ένα σκοτεινό και ταυτόχρονα κωμικό σενάριο, όπως επισημαίνει το Deadline, το οποίο πολύ θα ταίριαζε στη φιλμογραφία του Γιώργου Λάνθιμου.

Μάλιστα, ο έλληνας σκηνοθέτης αναμένεται να είναι και ανάμεσα στους παραγωγούς της ταινίας, μαζί με την Κίρστεν Ντανστ, αλλά και με τον Τζορτζ Κλούνι -η εταιρεία του οποίου βρίσκεται πίσω από το πρότζεκτ.

Ο Λάνθιμος έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «The Killing of a Sacred Deer» σε σενάριο δικό του και του Ευθύμη Φιλίππου, με πρωταγωνιστές τους Κόλιν Φάρελ και Νικόλ Κίντμαν.