Χωρίς μακιγιάζ και χωρίς ρετούς φωτογραφήθηκαν διάσημες σταρ για το ημερολόγιο της Pirelli 2017. Τις φωτογραφίες τράβηξε ο φημισμένος φωτογράφος Πίτερ Λίντμπεργκ, ενώ οι Πενέλοπε Κρουθ, η Κέιτ Γουίνσλετ, η Έλεν Μίρεν, η Ρόμπιν Ράιτ, η Τζούλιαν Μουρ και η Ούμα Θέρμαν ποζάρουν μεταξύ άλλων.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Λίντμπεργκ εντυπωσιάζουν. Ο ίδιος παρουσιάζοντας το ημερολόγιο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Παρίσι, δήλωσε: «Στόχος μου ήταν να πω ότι δεν δέχομαι την εικόνα της ομορφιάς, η οποία έχει δημιουργηθεί για εμπορικούς λόγους και να θυμίσω σε όλους τι είναι πραγματικά η ομορφιά».

Και συνέχισε: «Σε μία εποχή στην οποία οι γυναίκες απεικονίζονται στα μέσα ενημέρωσης ως πρέσβειρες της τελειότητας και της νεότητας, θεώρησα σημαντικό να θυμίσω σε όλους ότι υπάρχει μία διαφορετική ομορφιά, πιο αληθινή, η οποία δεν πέφτει θύμα χειρισμών για εμπορικά ή άλλα συμφέροντα. Αυτό είναι σημαντικό, δεν είναι; Η ομορφιά μιλά για την ατομικότητα, το θάρρος του να είσαι ο εαυτός σου και την ευαισθησία του καθενός. Αυτός είναι ο ορισμός της σύγχρονης γυναίκας για μένα. Αυτός είναι ο στόχος αυτού του ημερολογίου».

Στον φακό του Λίντμπεργκ πόζαραν επίσης η Αλίσια Βικάντερ, η Λέα Σεϊντού, η Ρούνι Μάρα, η Σαρλότ Ράμπλινγκ και η ρωσίδα καθηγήτρια Αναστασία Ιγκνάτοβα.