«Η πραγματικότητα και τα ανεκπλήρωτα όνειρά μας» είναι ο πυρήνας της έκθεσης φωτογραφίας που οργανώνει η φωτογραφική ομάδα «Ενσταντανέ», από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στο Boo art cafe-bar, στην περιοχή του Ψυρρή (Σαρρή 21).
Την αναζήτηση του ανεκπλήρωτου προσεγγίζουν με εκθέματά τους συνολικά 12 φωτογράφοι: Ξένια Αντωνοπούλου, Στέφανος Γιωτάκης, Βάσω Δροσάκη, Ευδοξία Κουφοπούλου, Βίβιαν Λιάτου, Μπάμπης Λώλος, Γιώργος Μανδαμαδιώτης, Μπάμπης Μασούρας, Μαρία Μπεμπένη, Φίλιππος Παππάς, Βαγγέλης Ταμβάκος, Νίκη Τσιαμούρη.

«Η προσέγγιση κάθε φωτογράφου συνοδεύεται από ένα μικρό κείμενό του με το οποίο εξηγεί την οπτική γωνία θέασης των προβληματισμών του πάνω στο project» εξηγεί ο φωτογράφος και επιμελητής της έκθεσης Βαγγέλης Ταμβάκος. «Σημασία έχει και ο τρόπος επιλογής έκθεσης των έργων, ο τρόπος τυπωμάτων και έκθεσης τους, συνυφασμένα καθώς είναι με το ίδιο το έργο συνολικά, και την προσωπική αισθητική ενός εκάστου».

Ο κ. Ταμβάκος αποτυπώνει τους βασικούς άξονες δημιουργίας, πίσω από την έκθεση, «την απόδραση από την πραγματικότητα στο όνειρο, από το βέβαιο στο αβέβαιο, από το φθαρτό στο άφθαρτο, την υπέρβαση, από τη ματαιότητα στην αιωνιότητα».
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης : 10.00 – 23.00.