Μια ακόμη φεστιβαλική επιτυχία για ελληνική ταινία: η ταινία «Park» της Σοφίας Εξάρχου επελέγη για το διαγωνιστικό πρόγραμμα της ενότητας Νέων Δημιουργών του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Σαν Σεμπατσιάν στην Ισπανία. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της νεαρής σκηνοθέτριας, της οποίας οι μικρού μήκους «Mecesina» και «Απόσταση» έχουν επίσης ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Στην παραγωγή της Αμάντας Λιβανού και του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου της Faliro House, όπου πρωταγωνιστούν εκτός άλλων οι Λένα Κιτσοπούλου, Δημήτρης Κίτσος, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Ενούκι Γκβενεντάζε, Tόμας Μπο Λαρσεν και Γιώργος Παντελεάκης, η ελληνική κρίση βρίσκεται και πάλι στο φόντο.
Η ιστορία παρακολουθεί μια παρέα αγοριών τα οποία κυκλοφορούν στις εγκαταλελειμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού χωριού της Αθήνας, δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ασκοπες περιπλανήσεις, βίαιες απομιμήσεις Ολυμπιακών αθλημάτων, αλλόκοτοι τρόποι για να κερδίζουν χρήματα. Η ιστορία εστιάζει σε έναν 17χρονο που μαζί με μια μεγαλύτερή του κοπέλα επιδιώκει να ξεφύγει από την αθλιότητα στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο.
Πριν από δύο χρόνια, το «Park» σε σενάριο της ιδίας της σκηνοθέτριας συμμετείχε στο ειδικό τμήμα «Regions Capitales pour le Cinema» του Φεστιβάλ των Καννών, ενώ στο περσινό φεστιβάλ του Σάντανς συμμετείχε στα εργαστήρια Screenwriter’s Lab και Director’s Lab.
Σε στάδιο ανάπτυξης ακόμα, είχε διακριθεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αποσπώντας το βραβείο της γαλλικής εταιρείας Initiative Films (συμμετείχε στην ανάπτυξη του σχεδίου), ενώ του είχε επίσης δοθεί το βραβείο του Γαλλικού Κέντρου Κινηματογράφου (7.000 ευρώ).