Πραγματοποιούνται σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 8 μ.μ., τα εγκαίνια του νέου χώρου που θα στεγάσει τις δραστηριότητες της Anima Εκδοτικής. Τα νέα γραφεία βρίσκονται στο Μαρούσι, Αρεως 28 και Κρόνου

Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητες εδώ και δυο, περίπου, χρόνια.


«Στόχοι μας», αναφέρει η συγγραφέας – εκδότης και δημιουργός του εκδοτιού οίκου , κυρία Αννα Ραζή, «δεν αφορούν μόνο την συγγραφή και την έκδοση βιβλίων. Κατ΄αρχάς είναι να αγαπήσει ο κόσμος το βιβλίο και τη δημιουργία του ενώ για τους συγγραφείς είναι να υπάρχει ένας εκδοτικός οίκος που να είναι πάντα δίπλα τους και να τους βοηθά σε όλα τα βήματα και σε όλα τα στάδια της έκδοσης. Η Anima Εκδοτική έχει και πολλές παράλληλες δραστηριότητες, καθώς από την αρχή είχε αποφασισθεί να επεκταθούμε και σε άλλους τομείς του πολιτισμού». «Ετσι» αναφέρει η κυρία Ραζή, «προσφέρουμε σεμινάρια δημιουργικής γραφής, βιωματικής γραφής και αυτογνωσίας, με στόχο να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να γράψει κάποιος ένα βιβλίο».

Ο εκδοτικός οίκος ακόμη πραγματοποιεί διάφορες ημερίδες που αναλύουν θέματα λογοτεχνικά και όχι μόνον ενώ στα γραφεία του θα λειτουργεί λογοτεχνική λέσχη. «Ο βασικότερος στόχος είναι ο κόσμος να αγαπήσει τον χώρο μας. Να γίνει ένα “στέκι” ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και συζητήσεων για όσους αγαπούν τη λογοτεχνία, την ποίηση και την δημιουργία», τονίζεται από την εκδότρια. Ακόμη, κατά καιρούς πραγματοποιούνται και διαγωνισμοί λογοτεχνίας και ποίησης.