Πάμε για το δέκα…το καλό

Άρχισε την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το βράδυ το 10ο Bazzar βιβλίου του Βήμα fm που πραγματοποιείται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ Πειραιώς και Έρμου στο Γκάζι.

Στο Bazzar πωλούνται προς ένα ευρώ το ένα χιλιάδες βιβλία που έχουν εκδοθεί από τις εφημερίδες «Το βήμα» και «Τα Νέα». Βιβλία Λογοτεχνικά, Ιστορικά, Παιδικά, Ταξιδιωτικά, Φωτογραφικά, Αθλητικά, Τέχνης, Μαγειρικής, Λεξικά, και άλλα.
Όλα τα έσοδα πηγαίνουν κατ ευθείαν στο Κέντρο Υποστήριξης και Αλληλεγγύης του Δήμου της Αθήνας για να τα χρησιμοποιήσει για φαγητό και δαπάνες στέγασης ανθρώπων που έχουν ανάγκη.
Σημειώνεται ότι από τα 9 προηγούμενα Bazzar έχουν δοθεί συνολικά πάνω 1.140.000 ευρώ που βοήθησαν χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι σιτίζονται καθημερινά στο Κέντρο αλλά και περισσότερες από 1200 οικογένειες που στηρίζονται από τον Κέντρο.
Οι φίλοι του Βήμα fm θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής με μοναδικές μουσικές παραστάσεις.Μετέχουν οι Ευτυχία Μητρίτσα, Μαριέττα Φαφούτη και Ρίτα Αντωνοπούλου (Σάββατο) και Angelika Dusk, Σπύρος Γραμμένος,Μαρίζα Ρίζου και Πέννυ Μπαλτατζή (Κυριακή)
Το Bazzar είναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.