Οι D16 σας προσκαλούν στην live παρουσίαση του album τους Shadows που θα γίνει την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ. στο club «On The Road», Ιάκχου 12, Γκάζι.

Την τριμελή μπάντα που αποτελείται από την Γιώτα Τ. (μπάσσο – τραγούδι- στίχοι), Σπύρο Κ. (κιθάρα – σύνθεση φωνητικά) και Μάκη Ζ. (τύμπανα) χαρακτηρίζει δυνατός ήχος, σκληρή, «βρώμικη» κιθάρα, σφιχτή ρυθμική γραμμή στο μπάσο και στα τύμπανα αλλά και μελωδικά γυναικεία φωνητικά.

Oι D16 µας ταξιδεύουν στις ΗΠΑ, όπου στα τέλη της δεκαετίας ’70 ο µοναδικός ήχος και η ριζοσπαστική προσέγγιση στην µουσική τεσσάρων άσηµων Νεοϋορκέζων µε δερµάτινα και ίδιο επώνυµο, δηλαδή των Ramones, πυροδοτεί αυτόµατα ένα µουσικό ξέσπασµα στην Δυτική Ακτή της χώρας όπου οι πρώτες garage µπάντες κάνουν δειλά την εµφάνισή τους για να καθιερώσουν ένα νέο µουσικό είδος και ύφος, στηριγµένο στο επαναστατικό rock’n’roll των seventies, που δεν είναι άλλο από το punk rock.

To άλμπουμ που διατίθεται σε μορφή CD αλλά και ηλεκτρονικά, περιλαμβάνει 11 κομμάτια από τα οποία τα 6 είναι ηχογραφήμενα και μιξαρισμένα στο στούντιο radiovoice.gr , ενώ τα 5 είναι live ηχογραφήσεις, στο ίδιο στούντιο. Από τα κομμάτια αυτά τα 10 είναι συνθέσεις της μπάντας, ενώ το ενδέκατο είναι μια διασκευή του «Do you wanna dance?» των Ramones, από την γνωστή ταινία Rock’n’Roll High School. Η παραγωγή έγινε από τους D16.

Info

D16 album release party

Κυριακή 19 Ιουνίου – 9.30 μ.μ.

On The Road , Ιάκχου 12, Γκάζι

Τηλ: 6944 550281

Είσοδος Ελεύθερη