Μετά την επιτυχία του πρώτου τριημέρου (20-22/05), το 1ο Athens Street Food Festival ανανεώνει το επόμενο απολαυστικό ραντεβού του με το κοινό για το προσεχές τριήμερo 27-29 Μαϊου.

Το πρώτο τριήμερο του Athens Street Food Festival πραγματοποιήθηκε με πολύ κέφι, εορταστική διάθεση, πρωτότυπες γευστικές, street food επιλογές και περισσότερους από 10.000 Αθηναίους αλλά και πολλούς τουρίστες να δοκιμάζουν γεύσεις και να διασκεδάζουν στο γεμάτο μυρωδιές, Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Το δεύτερο τριήμερο -Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Μαϊου- η μεγάλη γιορτή αυτή του street food αναμένεται να είναι εξίσου απολαυστική με όλες αυτές τις γευστικές επιλογές, δυνατή μουσική από DJs set και live πάρτι με τον George Gakis σε rock’n’roll ρυθμούς που θα σηματοδοτήσει και το κλείσιμο του 1ου Athens Street Food Festival.

Λίγα για για το φεστιβάλ
Το Athens Street Food Festival είναι ένα πολυπολιτισμικό φεστιβάλ γρήγορου φαγητού το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του στην Αθήνα για να υποδεχτεί τις αγαπημένες λιχουδιές «των δρόμων» όλου του κόσμου.

To φεστιβάλ, γνωστό σε αρκετές μεγαλουπόλεις του πλανήτη, περιλαμβάνει καντίνες και κιόσκια με νοστιμιές από διάφορες γωνιές της γης, ποτό, γλυκό, μουσική και πολλές εκπλήξεις για όλη την οικογένεια.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στον ιστορικό χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι (Ερμού 1 και Πειραιώς), συνολικής έκτασης πάνω από 4.000 τ.μ., όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν ξεχωριστές, street εκδοχές από δεκάδες κουζίνες, από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική και γευστικές προτάσεις από γνωστούς σεφ (Κατριβέσης, Food Mafia) και καθιερωμένους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, αλλά και λιγότερο γνωστούς δημιουργούς πρωτότυπων γεύσεων. Τις γευστικές προτάσεις συμπληρώνουν οι επιλογές για ποτό, smoothies, καφέ, γλυκά και παγωτά.

Μερικές από τις γωνιές της Αθήνας που κάνουν check-in στο 1ο Athens Street Food Festival, παρουσιάζοντας τις νόστιμες προτάσεις τους, τις ιδιαίτερες συνταγές τους και ό,τι κάνει τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του δρόμου, είναι οι:

Just Burgers, Johnnie Hot Dog, Pure Bliss, Urban cafe-bar, Davinci – Artisan Gelato, Θα σου κάνω μακαρόνια, Monster Burgers Holargos, Gurun Street Food, Not Just Falafel, Emi’s Cupcakes, Etnico / Alternative Street Cuisine και Altamira Restaurants, Ο Κακός Λύκος – The Big Bad Wolf Souvlaki & Burger Bar, Stay Hungry Bitch του Hλίας Σκουλάς – Chef Patron – του Foodmafia, Mac ‘N Cheesus, Βarbalexis, Γλυκό Καμινάδα, LA PANTERA NEGRA του σεφ Dimitris Katrivesis, Food Truck, Τρελό-Πατάτα, Cantina Kouzina, Ζαχαροπλαστείο ΜΙΚΕ, Cinque Wine Bar, Kalamaki μου – Πλατεία Μαβίλη.

Τιμή εισόδου: 2,5 ευρώ

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 17.00 – 01.00
Σάββατο 12.00 – 01.00
Κυριακή 12.00 – 23.30