Μετά τις συναυλίες της στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη, η νέα μουσικός Ελένη Αράπογλου τραγουδά ξανά στην Αθήνα με ένα πρόγραμμα γεμάτο ήχους και εναλλαγές jazz και soul, μελωδίες από την Αργεντινή αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Σε μια από τις σπάνιες μουσικές παραστάσεις της στην Αθήνα, η Ελένη θα εμφανιστεί στο Κελάρι στις 15 Μαρτίου.

Έχοντας σπουδάσει στο Berklee College of Music πλάι στον Lenny Stallworth, στην Rhiannon, στον Simon Shaheen και άλλους, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον αυτοσχεδιασμό και την ερμηνεία παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής από πολλές χώρες του κόσμου.

Η δουλειά της ειναι γνωστή από τα live της στην Αμερική – όπως το opening της συναυλίας των The Roots, αλλά και από ηχογραφήσεις της, όπως αυτή με τον Javier Limon και το Μediterranean Music Institute στη Μαδρίτη.

Μαζί της οι μουσικοί: Δημήτρης Σιάμπος στην κιθάρα, Κώστας Πατσιώτης στο μπάσο, Δημήτρης Μποσινάκος στα τύμπανα, Αλέξανδρος Λιβιτσάνος στο πιάνο, Στέλιος Χατζηκαλέας στην τρομπέτα και Σπύρος Νίκας στο σαξόφωνο και το κλαρίνο.

Μπορείτε να ακούσετε την μουσική της Ελένης Αράπογλου: στο www.eleni-music.com.

Πληροφορίες

Κελάρι ATHENAEUM, Αδριανού 3, 10.30μμ