Τον τελικό του αμερικανικού φούτμπολ (ράγκμπι) θα φιλοξενήσει την Κυριακή του στάδιο του Σαν Φρανσίσκο, όμως τα «φώτα» μάλλον δεν θα τα συγκεντρώσουν οι ακριβοπληρωμένοι «αστέρες» του αθλήματος, αλλά η πιο ακριβοπληρωμένη αυτή τη στιγμή σταρ της ποπ μουσικής.

Η Lady Gaga θα είναι αυτή που θα τραγουδήσει στο κέντρο του σταδίου τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, όπως γίνεται παραδοσιακά σε αγώνες «Super Bowl». Ο φετινός έχει και επετειακό χαρακτήρα, καθώς κλείνει πλέον μισό αιώνα ζωής. Είναι το 50ο «Super Bowl», δηλαδή φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη φορά που διεξήχθη.

Ο τελικός του αμερικανικού φούτμπολ είναι το πιο ακριβοπληρωμένο από την τηλεόραση αθλητικό γεγονός παγκοσμίως και γι’ αυτό πάντα οι παραγωγοί φροντίζουν να μεταδοθεί ένα υπερθέαμα.

Ειδικά για αυτή την επέτειο, πέρα από τη Lady Gaga έχουν κληθεί κι άλλα «αστέρια», όπως η Μπιγιονσέ, οι Coldplay και ο Μπρούνο Μαρς, οι οποίοι θα τραγουδήσουν στο ημίχρονο.

Έτσι, το ποσό που ορίστηκε για τον διαφημιστικό χρόνο των 30 δευτερολέπτων, έσπασε κάθε ρεκόρ, αφού το δίκτυο CBS, που έχει τα δικαιώματα, ζητά 5 εκατομμύρια δολάρια για κάθε σποτ!

Για την ιστορία, φέτος στον τελικό θα βρεθούν αντιμέτωποι οι Ντένβερ Μπρόνκος με τους Καρολίνα Πάνθερς.