Παράσταση αλληλεγγύης για παιδιά που αντιμετωπίζουν το 2016 με αβεβαιότητα και φόβο διοργανώνουν τα Ψηλά Βουνά. Φυσικά, πρόκειται για τα παιδιά των προσφύγων, τα πιο ταλαιπωρημένα παιδιά της ελληνικής κοινωνίας που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια «Χριστουγεννιάτικη εκδρομή» στα Ψηλά Βουνά του Ακροπόλ το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 11:30.
Είναι πολύ σημαντικό που αντί εισιτηρίου, τα Ψηλά Βουνά καλούν τους ενδιαφερόμενους να προσφέρουν παιχνίδια και ρούχα τα οποία θα διατεθούν σε τρία σημεία: στην ειδική Δομή του Δήμου Αθηναίων «Κέντρο προσωρινής ανοιχτής φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα», στην εθελοντική οργάνωση «Δρόμοι Ζωής» και στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΜΕΤΑδραση.
Δηλώσεις συμμετοχής – προκράτηση θέσεων για την «Παράσταση Αλληλεγγύης» θα γίνονται στο τηλέφωνο του Θεάτρου 211 800 26 84 (καθημερινές 09:00 –13:00, Σαββατοκύριακα 10:00 –17:00), καθώς και μέσω των ραδιοφώνων ΔΙΕΣΗ, ΔΡΟΜΟΣ και ATHENS ROCK.
Να τονίσουμε ότι τα παιχνίδια και τα ρούχα θα συγκεντρωθούν αποκλειστικά στους χώρους του θέατρου και μόνο το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου την ώρα της παράστασης.