Τρίωρα αυτοτελή σεμινάρια χορού –θεάτρου δομημένα κατά τρόπο τέτοιο που να ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες να εκφράσουν συναισθήματα και σκέψεις μέσα από την κίνηση, πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή από τον Οκτώβριο ως και τον Απρίλιο από την Ανοικτή Καλλιτεχνική Κοινότητα NORFORSALE. Τα σεμινάρια που καλύπτουν το πρόγραμμα του Οκτωβρίου είναι τα «Ινδικού Χορού Kathak με τη Χριστίνα Ζάννη» (11/10), «Ανακαλύπτωντας την πολυρυθμία με τον Μιχάλη Afolayan» (18/10) και «Σύγχρονου Χορού με την Αλίκη Καζούρη» (25/10).

Ενας από τους επτά κλασικούς χορούς της Ινδίας, το Kathak (η ρίζα της λέξης Κατάκ είναι η σανσκριτική λέξη -Κάτα, που σημαίνει »ιστορία», ενώ Κατάκα ονομάζονταν οι αφηγητές ιστοριών, μύθων και επών, αντίστοιχοι των Eλλήνων ραψωδών) χωρίζεται σε δύο μέρη: το αφηγηματικό- μιμικό μέρος που λέγεται Αμπινάγια (περιγράφονται σκηνές από την ινδουιστική μυθολογία ή συναισθήματα και διαθέσεις από στίχους ερωτικών τραγουδιών) και το χορευτικό-ρυθμικό μέρος που λέγεται Νρίτγια (οι χορευτές, αποδίδουν ευφυείς ρυθμικές συνθέσεις κρούοντας τα πέλματα στο έδαφος).
Μουσικοσωματικό σεμινάριο κρουστών το οποίο εξερευνά τους παραδοσιακούς ρυθμούς της Δ. Αφρικής το σεμινάριο «Ανακαλύπτωντας την πολυρυθμία» με τον Μιχάλη Afolayan» απευθύνεται σε ηθοποιούς, performer, μουσικούς και όλους όσους θέλουν να αναπτύξουν τη ρυθμικότητά τους.
Τέλος το Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με την Αλίκη Καζούρη, η Χορογράφος, Καθηγήτρια Σύγχρονου Χορού στοχεύει στην ανάμειξη των τεχνικών, τη δημιουργική σχέση με τη μουσική και τη σύνθεση συνδυασμών που επιτρέπουν στο χορευτή να προβάλει τη σκέψη του μέσα στην κίνηση. Έτσι, με βασικό στοιχείο το fusion, το μάθημα δομείται και είτε αποτελεί ένα μέρος από μια γενικότερη ιδέα που ολοκληρώνεται σε μια σειρά μαθημάτων, είτε λειτουργεί ολοκληρώνοντας το στόχο σε μια φορά.
NORFORSALE: Κωνσταντινουπόλεως 38 –3ος όροφος (Studio Cumana) –Γκάζι, Αθήνα (Μετρό Κεραμεικός)