Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Timeless City Istanbul & Faces» («Αιώνια Πόλη – Κωνσταντινούπολη και Πρόσωπα) διοργανώνει το Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Image Gallery. Τα έργα της έκθεσης είναι του Mοσταφά Ντεντέογλου και θα παρουσιαστούν στην Image Gallery (Αμαλίας 36) από τις 17-25 Οκτωβρίου 2015.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα οκταετούς δουλειάς και αντανακλά τη μοναδική ατμόσφαιρα που αποπνέει η ιστορία της Κωνσταντινούπολης. Πόλη που εδώ και αιώνες έχει φιλοξενήσει πολλές και διαφορετικές κουλτούρες, διατηρεί μια μαγευτική εικόνα απαράλλακτη στο πέρασμα του χρόνου.
«Βλέπω τις φωτογραφίες μου ως έναν τρόπο αφήγησης μιας ιστορίας και όχι ως μία απλή καταγραφή. Το να βγάζω φωτογραφίες αποτελεί για μένα τρόπο έκφρασης, κατανοώ πώς βλέπω τον εαυτό μου, τον κόσμο γύρω μου και πώς αυτό με κάνει να αισθάνομαι» δηλώνει ο ίδιος καθώς μας συστήνεται» λέει ο Ντεντέογλου.
Η δουλειά του φωτογράφόυ έχει δημοσιευτεί σε διάφορα τοπικά και διεθνή έντυπα που ασχολούνται με την τέχνη. Ο καλλιτέχνης επίσης επικοινωνεί το έργο του μέσα από εκθέσεις. Έχει παρουσιάσει έργα του στη Ρωσία, την Ισπανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Γεωργία, το Κόσσοβο, την ΠΓΔΜ, την Αμερική, την Τεχεράνη και τη Γαλλία.