Ένα νέο θεσμό εγκαινιάζει ο χώρος τέχνης και πολιτισμού Gazarte με τα «Gazarte Taratsa Live Sessions» τα οποία φιλοξενούν στις 17 Ιουνίου τον Dunkelbunt για ένα electro-swing dj set.
Γεννημένος στο Αμβούργο, οDunkelbunt,κατά κόσμονΟύλφ Λίντεμαν (Ulf Lindemann), ξεκίνησε από νωρίς να πειραματίζεται με τους ήχους, με πρώτες του αγάπες τοχιπ-χοπκαι την ηλεκτρονική μουσική. Αυτή η δεύτερη είναι που τον έκανε το 2001 να αναζητήσει την τύχη του στη Βιέννη, που είχε πλούσια σκηνή σε αυτό το είδος. Σύντομα όμως ερωτεύτηκε τη μουσική πολυφωνία και πολυρρυθμία της πόλης, που συνδύαζε επιρροές από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων, αλλά και της Ανατολής.
Όπως έχει πει ο ίδιος: «Ο κόσμος προσφέρει ένα μουσικό πλουραλισμό που κόβει την ανάσα. Ποτέ δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να συμβιβαστώ με το να ασχοληθώ μόνο με ένα είδος». Στον ήχο του, εκτός από το τόσο χαρακτηριστικό του electro-swing, ανιχνεύει κανείς στοιχείαdub,dancehall.hiphop, αλλά καιbalkanbeatzκαιurbanklezmer, ένα μουσικό συνδυασμό που του έχει χαρίσει τον τίτλο του«Μάγου των Τονικών Χρωματισμών».

Το Gazarte διαθέτει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταράτσες της πόλης. Στο κέντρο του Γκαζιού, μια ανάσα από το μετρό του Κεραμεικού, βρίσκεται μια ταράτσα, καταπράσινη και δροσερή, δίπλα στα βιομηχανικά κτίρια του πάρκου της Τεχνόπολης με ελιές, ροδιές, μανταρινιές και λεμονιές, αλλά και γλάστρες παντού, με λεβάντες, δυόσμους και βασιλικούς, που αναδύουν τις μυρωδιές τους και προσφέρουν την δροσιά τους στους θαμώνες, τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.
Στις 17 Ιουνίου, το Γκάζι θα μετατραπεί σε τροπική παραλία, η Αθήνα σε θάλασσα με τιρκουάζ νερά και η ταράτσα τουGazarteσε ονειρεμένο νησί όπου όλοι σαν μια παρέα, θα χορέψουν, απολαμβάνοντας κλασικά κοκτέιλ και λιχουδιές.


Πληροφορίες
Τετάρτη 17 Ιουνίου, ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: 4€
Προπώληση εισιτηρίων:Gazarte,Public, Iανός, Παπασωτηρίου,Seven Spots,Reload Stores, τηλεφωνικά στο 11876, www.gazarte.gr, www.public.gr, www.viva.gr
Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι