Ξανά μαζί, αυτή τη φορά όχι στον κινηματογράφο, αλλά σε θεατρική σκηνή θα βρεθούν οι ηθοποιοί Ράιαν Ο’ Νιλ και Άλι Μακ Γκρο, οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Ιστορία Αγάπης» (“Love Story”) του 1970.

Έχουν περάσει 45 χρόνια από την πρώτη φορά που συνεργάστηκαν. Τώρα, και οι δύο διανύουν την όγδοη δεκαετία της ζωής τους καθώς ο Ο’ Νιλ είναι 73 και η ΜακΓκρο 76 ετών και θα βρεθούν ξανά μαζί για την παράσταση Love Letters” («Ερωτικά Γράμματα») που θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε πολλές μεγάλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το θεατρικό έργο του Α.Ρ. Γκάρνει μιλά για τις πρώτες αγάπες και τις δεύτερες ευκαιρίες. Πρόκειται για την ιστορία της Μελίσα Γκάρντνερ και του Άντριου Μέικπις Λαντ, που συναντιούνται για πρώτη φορά όταν είναι στα νιάτα τους, αλλά, παρά την χημεία που υπάρχει μεταξύ τους, τραβούν ο κάθε ένας τον δικό του δρόμο στη ζωή. Παρά το γεγονός ότι παντρεύονται και κάνουν ο καθένας την δική του οικογένεια, παραμένουν φίλοι για πενήντα χρόνια. Πάνω στην θεατρική σκηνή κάθονται ο ένας κοντά στον άλλο και διαβάζουν τα γράμματα που αντάλλαξαν στη διάρκεια των χρόνων.

Η ταινία Love Story” του σκηνοθέτη Άρθουρ Χίλερ αφηγείται την ιστορία αγάπης μεταξύ του Όλιβερ, ενός φοιτητή της νομικής και γόνου πλούσιας οικογένειας και της Τζένιφερ, μιας κοπέλας με ταπεινή καταγωγή. Παρά τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος του, το ζευγάρι θα παντρευτεί και θα προσπαθήσει να τα καταφέρει μόνο του. Τη στιγμή που η ζωή τους αρχίζει να καλυτερεύει, η Τζένιφερ ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια. Το φιλμ ήταν βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Έριχ Σίγκαλ. Τιμήθηκε με πέντε Χρυσές Σφαίρες (καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, μουσικής, σεναρίου και καλύτερης ηθοποιού) και με το Όσκαρ Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής.