Τον δικό τους φόρο τιμής στον κιθαρίστα B.B. King, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, έκανε το συγκρότημα Ρόλινγκ Στόουνς μέσα από το Τουίτερ κατά τη διάρκεια της πρώτης διαδικτυακής συνομιλίας που είχαν με τους θαυμαστές τους, με αφορμή την επανακυκλοφορία του βινυλίου τους, “Sticky Fingers”.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις αναμνήσεις του, ο Μικ Τζάγκερ ανέφερε: «Μόλις κοιτούσα μια φωτογραφία μου μαζί με τον B.B στα παρασκήνια του Madison Square Garden, το 1969. Έπαιξε μαζί μας σε πολλές συναυλίες σε εκείνη την περιοδεία Τελευταία φορά παίξαμε μαζί του στον Λευκό Οίκο» και συνέχισε εκφράζοντας την λύπη του που δεν θα έχει ο κόσμος την δυνατότητα να τον ακούσει να παίζει ζωντανά ξανά.» Ο Τζάγκερ είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να επιλέξει το αγαπημένο του τραγούδι από όλες τις ηχογραφήσεις του King

Ο Κιθ Ρίτσαρντς πρόσθεσε ότι ο Β.Β. King ήταν ένας θρύλος και πραγματικός τζέντλεμαν. «Θα μου λείψει πολύ. Τουλάχιστον, έχουμε τους δίσκους του. Αντίο, B.B.».

Από τη στιγμή της είδησης του θανάτου του και άλλοι καλλιτέχνες όπως ο Έρικ Κλάπτον και ο Ρίνγκο Σταρ ακόμα και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα έχουν αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στον θρυλικό κιθαρίστα. Το συγκρότημα U2, στο πλαίσιο της συναυλίας του στο Βανκούβερ, την περασμένη Παρασκευή τραγούδησαν επί σκηνής το κομμάτι που ηχογράφησαν με τον B.B. King “When Love Comes to Town”.

Ο κιθαρίστας των μπλουζ B.B King έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, στο σπίτι του στο Λας Βέγκας, όπου νοσηλευόταν κατ’ οίκον, μετά από μια σειρά από εγκεφαλικά που υπέστη τα οποία σχετίζονταν με την ασθένεια του διαβήτη τύπου 2 που τον ταλαιπωρούσε.