Σήμερα, Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία του Morrissey, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Δεκεμβρίου.

Ο Morrissey θα εμφανιστεί στο γήπεδο Tae Kwon Do. Η εταιρεία έχει ενημερώσει ότι τα εισιτήρια με την παλιά ημερομηνία διεξαγωγής, ισχύουν κανονικά.

Στο προφίλ της Detox Events στο Facebook έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες που δείχνουν τον Morrissey να έχει ήδη φτάσει στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε ανακοινώσει λίγο πριν τη συναυλία της 5ης Δεκεμβρίου ότι η εμφάνιση έπρεπε να αναβληθεί, επειδή ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός έχασε το αεροπλάνο του.

«Για να μην υπάρξει παρανόηση από το κοινό, ενημερώνουμε ότι η –επίσης- αναβληθείσα συναυλία της Κωνσταντινούπολης μεταφέρθηκε στις 17 Δεκεμβρίου. Οι δύο αυτές συναυλίες (Αθήνα και Κωνσταντινούπολη) αντικατέστησαν τις συναυλίες της Ολλανδίας (Γκρόνινγκεν, Τίλμπουργκ) που ήταν προγραμματισμένες για τις 15 και 16 Δεκεμβρίου και οι οποίες έχουν ήδη αλλάξει ημερομηνία» ανέφερε η διοργανώτρια εταιρεία σε ανάρτησή της στο Facebook.

Ο Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Smiths και παρέμεινε μαζί τους μέχρι το 1988 όπου και ξεκίνησε την σόλο καριέρα του, η οποία περιλαμβάνει πολλές δισκογραφικές επιτυχίες.

To Rolling Stone τον έχει χαρακτηρίσει «έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές όλων των εποχών», το ΝΜΕ ως τον «πιο επιδραστικό καλλιτέχνη όλων των εποχών», το BBC ως «μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες στην ιστορία της Βρετανικής ποπ» και ο Independent γράφει ότι «οι περισσότεροι pop stars πρέπει να έχουν πεθάνει πριν φτάσουν στην φήμη που έχει αποκτήσει ο Morrissey στην διάρκεια της ζωής του».

Είτε πρόκειται για τα δικαιώματα των ζώων, είτε για την εναντίωσή του στην Θάτσερ και τον Μπους, είτε για την θρησκεία και την σεξουαλικότητα, ο Morrissey ποτέ δεν δίστασε να εκφράσει ελεύθερα τις πεποιθήσεις του.

Everyday Is Like Sunday, The More You Ignore Me, The Closer I Get, Irish Blood, English Heart, We Hate It When Our Friends Become Successful, Suedehead, Boxers, First Of The Gang To Die, You Have Killed Me, That’s How People Grow Up, Our Frank, The Last Of The Famous International Playboys, I Have Forgiven Jesus αποτελούν μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του.