Κυκλοφορούσε ως φήμη στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, αλλά πλέον είναι επίσημο! Το «κακό» παιδί της pop θα πραγματοποιήσειτην παρθενική του εμφάνιση στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2015 με αφορμή τα 20 χρόνια του Rockwave Festival.

O Robbie Williams έρχεται στην Ελλάδα στις 20 Ιουνίου 2015, στο πλαίσιο τουRockwave Festivalπου θα πραγματοποιηθεί στοTerra Vibe Park.

Tον γνωρίσαμε ως μέλος του boyband των ’90s Take That από όπου ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 16 ετών. Ο Robbie αμέσως ξεχώρισε τόσο με το παρουσιαστικό του όσο και με την… άτακτη συμπεριφορά του. Το 1995 αποχώρησε από το γκρουπ ακολουθώντας έναν πιο… μοναχικό δρόμο, κίνηση σωστή όπως αποδείχτηκε, καθώς η καριέρα του Williams εκτοξεύτηκε στα ύψη από τότε.

Ο Robert Peter «Robbie» Williams γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1974 στο Στάνφορντσάιρ της Αγγλίας. Το πρώτο του σόλο άλμπουμ ήταν το 1997 με τον τίτλο «Life Thru a Lens». Έγινε γνωστός για το τραγούδι «Angels», τραγούδι που παίζεται ακόμα στο ραδιόφωνο. Άλλα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό είναι τα «Let Me Entertain You» και το «Old Before I Die». Τεράστια επιτυχία έκανε το δεύτερο του άλμπουμ του, το «I’ve Been Expecting Υou» που βγήκε το 1998 με το πρώτο του Νο.1 single «Millenium». Έχει πουλήσει πάνω από 77 εκ. δίσκους παγκοσμίως γεγονός που τον έκανε έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Από το 2003 κατοικεί στο Λος Άντζελες και το 2010 παντρεύτηκε την αμερικανίδα ηθοποιό Ayda Field. Σήμερα η περιουσία του αγγίζει τα $ 220 εκ.

Πρόσφατα ο βρετανός καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό video στο διαδίκτυο όπου ανακοινώνει ότι… βαρέθηκε να είναι pop star:

«Γεια σας είμαι ο Robbie Williams και έχω μία μεγάλη ανακοίνωση να κάνω. Σε αγαπάω Γερμανία και για να είμαι ειλικρινής βαρέθηκα να είμαι pop star. Είχα μία υπέροχη καριέρα, αλλά θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό», και συνέχισε λέγοντας «Θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό μένοντας στη Γερμανία. Θέλω μια κανονική δουλειά, για πρώτη φορά στη ζωή μου. Είμαι μπαμπάς τώρα και αυτό είναι το σωστό να κάνω. Έχω σκεφτεί τι επιλογές έχω και τι θα μπορούσε να είναι η κανονική μου δουλειά. Σκέφτηκα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, αλλά είμαι πολύ μεγάλος, σκέφτηκα να ασχοληθώ με τη μόδα, αλλά είμαι πολύ χοντρός. Και μετά σκέφτηκα ότι η Γερμανία έχει καταπληκτικά αυτοκίνητα… Πάρτε με τηλέφωνο!»

Τα Studio albums του Robbie Williams
• Life thru a Lens (1997)
• I’ve Been Expecting You (1998)
• Sing When You’re Winning (2000)
• Swing When You’re Winning (2001)
• Escapology (2002)
• Intensive Care (2005)
• Rudebox (2006)
• Reality Killed the Video Star (2009)
• Take the Crown (2012)
• Swings Both Ways (2013)
• Under the Radar Volume 1 (2014)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 48€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 54€
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου
θα διαμορφωθεί στα 60€

Τα εισιτήρια ( Pitch A) κοστίζουν 80€

Τα VIP εισιτήρια κοστίζουν 98€

Η Προπώληση αρχίζει την Τρίτη 16 Δεκέμβριου 2014

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη
Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr|www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

TerraVibe Park, 37ό χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας
Μαλακάσα