Μία μικρή γεύση από τη νέα ταινία Star Wars, The Force Awakens, δίνει το πρώτο teaser trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σε αυτό νέοι ηθοποιοί θα συναντήσουν τους παλιούς σε μία νέα περιπέτεια.

Ανταποκριτής του Guardian που είδε το τρέιλερ σε σινεμά της Νέας Υόρκης πριν από την προβολή ταινίας, μεταδίδει ότι μετά την προβολή του τρέιλερ, πολλοί θεατές αποχώρησαν από την αίθουσα χωρίς να δουν την ταινία που θα ακολουθούσε!

Ήδη το Twitter έχει πάρει «φωτιά». Πολλοί σχολιάζουν και τη νέα μορφή των φωτόσπαθων (lightsabers), ενώ τα σχόλια είναι μάλλον θετικά.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Τζ.Τζ.Άμπραμς, σκηνοθέτης των Star Trek.

Η πλοκή της εκτυλίσσεται περίπου 30 χρόνια μετά τα γεγονότα που περιγράφονται στην ταινία Ο Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 6 – Η Επιστροφή των Τζεντάι που κυκλοφόρησε το 1983.

Στο καστ της ταινίας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου 2015, συμπεριλαμβάνονται οι Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέκα, Μαρκ Χάμιλ, Χάρισον Φορντ και Κάρι Φίσερ.

Η σειρά των Star Wars, κινηματογραφικό παιδί του Λούκας, ανήκει στη Disney, η οποία, μετά την εξαγορά της Lucas Film πέρυσι, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει σειρά ταινιών που θα διαδραματίζονται το σύμπαν του Star Wars.