Οι Dilemma μετρώντας 12 χρόνια μουσικής πορείας και συναυλιών και έχοντας τρία άλμπουμ στις αποσκευές του, εμφανίζονται στις 22 και 29 Νοεμβρίου στις «Πόρτες» για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα όπου εκτός από αναφορές στη δισκογραφία τους περιλαμβάνει και γνωστά αγαπημένα κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο.
Ο Σωτήρης Τράγκας (φωνή, σαξόφωνο, φλάουτομ φυσαρμόνικες) και Πόπη Νταλαχάνη (φωνή, ακουστική κιθάρα, loops) χρησιμοποιούν στοιχεία από την κλασική , την jazz, τη new wave σκηνή , πάντα με rock αποχρώσεις.Παράδοξοι, ερωτικοί, με λυρικές προεκτάσεις και ρυθμικές εναλλαγές καταθέτουν τη μουσική τους πρόταση με αναφορές στη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και την απώλεια, τη θλίψη αλλά και τη χαρά.
Το ντεμπούτο άλμπουμ album τους με τίτλο «PENDULUM», κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2009 και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον μουσικό τύπο. Τον Απρίλιο του 2012 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους album με τον τίτλο «RISE UP»,που ηχογραφήθηκε στο Half Note Jazz club της Αθήνας, ενώ τον Οκτώβριο του 2014 κυκλοφόρησε το 3o album τους με τον τίτλο «OBLIVION».
Σε συνέντευξή τους στο «Βήμα» οι Dilemma μετά δώδεκα χρόνια παρουσίας είχαν δηλώσει ότι «Η επιτυχία είναι ένας δρόμος στρωμένος από αποτυχίες, ήττες και μοναξιά που μπόρεσες να ξεπεράσεις και έδωσες μάχες γι’ αυτό. Αν δεν πιστεύεις σε αυτό που κάνεις το μόνο που θα καταφέρεις να λες θα είναι ένα σωρό δικαιολογίες για αυτό που είσαι και που τελικά σου άξιζε να είσαι. Οπως είπε η μεγάλη ποιήτρια Maya Angelou, «επιτυχία είναι να σου αρέσει ο εαυτός σου, να σου αρέσει αυτό που κάνεις και να σου αρέσει ο τρόπος που το κάνεις». Προσυπογράφουμε». Ισως για αυτό συνεχίζουν να είναι συνεπείς σε αυτό που κάνουν. Επειδή το κάνουν χωρίς συμβιβασμούς και τους αρέσει.
ΙNFO
Πόρτες
Σάββατο 22 και 29 Νοεμβρίου
Λ. Κηφισίας 242, Ν. Ψυχικό, τηλ.:210 67 16 318
Ωρα έναρξης: 22:30
Ελεύθερη είσοδος