Με έδρα το νεοκλασικό στο νούμερο 151 της οδού Ανδρούτσου του Πειραιά, η ομάδα του PassPort γυρίζει νέα σελίδα, μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και προσφοράς στην πολιτιστική ζωή του Πειραιά. To PassPort μεγαλώνει και σύντομα _αν όλα πάνε καλά τον ερχόμενο Δεκέμβριο_ θα αποκτήσει αδελφό χώρο, το νέο πολυχώρο PassPort Art.

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του χώρου (κάτι που φυσικά ισχύει και για το PassPort) ενδείκνυται για την φιλοξενία μιας διαρκούς έκθεσης για το ρεμπέτικο τραγούδι (επιμέλεια Παναγιώτη Κουνάδη), βραδιών, συναντήσεων και ιδιαίτερων δράσεων στις οποίες συμμετέχουν και επιμελούνται καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.
Ανάμεσά τους οι Θάνος Μικρούτσικος, Φοίβος Δεληβοριάς, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Οδυσσέας Ιωάννου και άλλοι. Ευχάριστο επίσης είναι το γεγονός ότι θα διατίθενται επιλεγμένοι τίτλοι βιβλίων καθώς και βινύλια.
Στο ισόγειο θα λειτουργεί χώρος εστίασης για τους επισκέπτες του χώρου, στον οποίο θα οργανώνονται ζωντανά και dj sets αλλά και παραστάσεις stand-up κωμωδίας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του PassPort Art θα κυκλοφορήσει εν καιρώ.