Οι Echo Train επιστρέφουν στο Faust για να εμφανιστούν εκεί στις 29 Οκτωβρίου. Ο Greggy Κ και η Ren (Irini Duka) σχημάτισαν μια φολκ ροκ μπάντα που κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα σε σύντομο διάστημα αν αναλογιστούμε ότι τα… γεννητούρια της έλαβαν χώρα στις 23 Ιουνίου. Το όνομά τους προέκυψε από τους ήχους του τρένου που ακούγονταν από τον σιδηροδρομικό σταθμό που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι όπου ο Greggy και η Ren πρόβαραν τα κομμάτια τους. Ο Greggy έχει σημειώσει ότι: «Ήταν σαν drum loop για μένα τα διάφορα beats, καθώς έπαιζα κιθάρα.»

Ηχογράφησαν κάποια πρώτα demos στο White Studio στην αγαπημένη τους γειτονιά, την Κυψέλη, μαζί με φίλους και άλλους μουσικούς, και το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο το όνομά τους. Τον Μάρτιο του 2014 η μπάντα υπέγραψε με την δισκογραφική εταιρεία The Sound Of Everything και κυκλοφόρησε το single «Fire» το οποίο κέρδισε όλα τα μουσικά ραδιόφωνα της χώρας ενώ αναδείχθηκε και το τραγούδι του τριμήνου στον διαγωνισμό Jumping Fish τον περασμένο Ιούνιο.

Το πρώτο άλμπουμ των Echo Train βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ηχογράφησης και θα κυκλοφορήσει τέλη του 2014 ενώ ακολουθεί το follow-up single τους με τίτλο «Things You Cannot See». Το line-up των Echo Train συμπληρώνεται από τους Dennis Panagiotidis (drums) και Nikolas Gale (synths & loops).

INFO

Echo Train Live @ Faust Ι 29 Οκτωβρίου 2014

Διεύθυνση: Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος:5 € (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Τραπέζι: 8 € (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Πληροφορίες –Κρατήσεις:

Στο FAUST (τηλ. 2103234095 –email: info@faust.gr)

Facebook Event:https://www.facebook.com/events/589691997820764/?fref=ts