Δύο από τους σημαντικότερους ερμηνευτές μας, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μανώλης Λιδάκης, συναντιούνται φέτος επί σκηνής, σε ένα νέο χώρο, το LEVARE music theatre, εκπληρώνοντας την κοινή τους επιθυμία που μετράει χρόνια. Πρεμιέρα το Σάββατο 1η Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.
Σε αυτή τη συνύπαρξη, οι δύο τραγουδιστές θα ενώσουν φωνές και ρεπερτόρια από τις πολύχρονες πορείες τους. Τραγούδια που έχουν κατακτήσει το χώρο τους στις καρδιές μας και ρεφρέν που σημάδεψαν τις ζωές μας, σε ένα πρόγραμμα που χωράει μελωδίες και στίχους από κλασικές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού. Θα παρουσιάσουν τα καλύτερα σημεία της δισκογραφίας τους, καθώς και τραγούδια από τις πρόσφατες κυκλοφορίες τους.
Για τον Γιάννη Κότσιρα, η πρόσφατη συνεργασία του με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου, έδωσε το σύνολο τραγουδιών με τίτλο «Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει», ενώ ο Μανώλης Λιδάκης κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες τον δίσκο «Αύριο θα είναι αργά», όπου τη μουσική υπογράφουν η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Ορφέας Περίδης πάνω σε στίχους αξιόλογων στιχουργών (Θ. Γκόνη, Β. Αλλαγιάννη,Σ. Μάλαμα, Γ. Σιδερή, Γ. Κλεφτογιώργου, Γ. Μελισσίδη και του Μανώλη Ρασούλη).
Εκπληξη –πρόταση αποτελεί και η απόφασή τους να μας συντροφεύουν και τα μεσημέρια της Κυριακής, με ειδικό μενού και δωρεάν κρασί για όσους θέλουν να ζήσουν την ωραία ατμόσφαιρα των κυριακάτικων μεσημεριών, με τραγούδι και κρασί. Παίζουν οι μουσικοί Άκης Γαβαλάς: τύμπανα, Γιάννης Άννινος: μπάσο, Κώστας Μιχαλός, Σπύρος Δέλτα: κιθάρες, Βασίλης Ραψανιώτης: Βιολί:Γιώργος Σπηλιόπουλος, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Ακης Κατσουπάκης: πιάνο – πλήκτρα – ενορχηστρώσεις, Νίκος Παπαναστασίου: πλήκτρα – ακορντεόν –ενορχηστρώσεις
Πληροφορίες:


Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί στο μπαρ / 15€ με ποτό
Τιμή φιάλης:120€, κρασί60€
Ώρα έναρξης: Σάββατο στις 22.30 και Κυριακή στις 14.30
Κυριακές: Οι ισχύουσες τιμές για ποτό. Πλήρες μενού και απεριόριστο κρασί με 30 & 35€ / άτομο
LEVARE Music Theater: Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Τηλ. 210 3412622 | 6974 488403