Η εποχή των γυρισμάτων της δεύτερης και τρίτης ιστορίας της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ήρθε με την είσοδο του φθινοπώρου. Η «ερωτική τριλογία» που σηματοδοτεί το δεύτερο βήμα του ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου στην κινηματογραφική σκηνοθεσία μετά το «Αν…» (2012), άρχισε να γυρίζεται τον περασμένο Ιούλιο.

«Αυτή τη φορά ο Χ. Παπακαλιάτης καταπιάνεται με τρεις, φαινομενικά διαφορετικές ιστορίες, μια ερωτική τριλογία που στο τέλος όμως αποκτά κοινό φινάλε» αναφερόταν χαρακτηριστικά στην πρώτη ανακοίνωση της ταινίας, προσωρινός τίτλος της οποίας είναι «Γλυκύ μου έαρ». Η ταινία εκτυλίσσεται στην Ελλάδα της εποχής μας, και οι τρεις ιστορίες ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Κάθε ιστορία θα έχει διαφορετικό τίτλο αλλά και διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα.
Ο Μηνάς Χατζησάββας, η Νίκη Βακάλη στην πρώτη κινηματογραφική εμφάνισή της και ο Ισραηλινός ηθοποιός Ταουφέκ Μπαρχόμ παίζουν στο πρώτο μέρος, ενώ στα υπόλοιπα σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση εμφανίζονται οι Τζ. Κ. Σίμονς (γνωστός από πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως η «Νόμος και Τάξη» αλλά και από πολλές ταινίες όπως η «Συμμορία των πέντε» των αδελφών Κόεν), η Αντρέα Οσβαρτ και η Μαρία Καβογιάννη
Η παραγωγή είναι της Plus Productions S.A., παραγωγός εκτός από τον ίδιο τον Παπακαλιάτη είναι ο Κώστας Σούσουλας και συμπαραγωγοί ο ALPHA, η ΟΤΕ TV και η Aegean. Tην διανομή της ταινίας θα έχει η Village που έμεινε ικανοποιημένη από την πρώτη συνεργασία της με τον Χ. Παπακαλιάτη αφού το «Αν…» πήρε διαστάσεις θριάμβου.