Μετά τις αναρίθμητες φωτογραφίες του ευτυχούς ζεύγους Κλούνι – Αλαμουντίν και των διασήμων καλεσμένων στον πολυσυζητημένο γάμο τους στη Βενετία, ήρθε η ώρα για τις πρώτες εικόνες από την τελετή και τη δεξίωση τις οποίες εξασφάλισε το αμερικάνικο περιοδικό People.

To γεγονός του γάμου του 53χρονου αστέρα του Χόλιγουντ με την 36χρονη διακεκριμένη νομικό, ήταν ούτως η άλλως η χαρά των φωτογράφων: Ενα παραμυθένιο σκηνικό, αυτό των καναλιών της Βενετίας και λαμπεροί καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο Ματ Ντέιμον με τη γυναίκα του Λουτσιάνα Μπαρόσο, ο Τζον Κρασίνσκι και η Εμιλι Μπλαντ, ο Μπιλ Μάρεϊ, η Ελεν Μπάρκιν, ο Bono και η γυναίκα του Αλι Χιούσον, η Σίντι Κρόφορντ και ο σύζυγός της (και κουμπάρος στο γάμο) Ράντι Γκέρμπερ, ο γνωστός δευτεραγωνιστής και κολλητός του γαμπρού Ρίτσαρντ Κιντ, ο συνεταίρος παραγωγός του Κλούνεϊ Γκραντ Χέσλοβ και η διευθύντρια της Vogue Ανα Γουίντορ.

Τώρα το People δημοσιεύει τη φωτογραφία από την τελετή, με λεπτομέρειες από το νυφικό της Αμάλ Αλαμουντίν και με τον Κλούνι γαμπρό και με βέρα στο αριστερό. Επίσης στο εξώφυλλο του περιοδικού, που υπόσχεται 25 αποκλειστικές φωτογραφίες, εικονίζεται το ζεύγος να προσπαθεί να κόψει μια γιγάντια τούρτα.