Οι Active Member μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησαν το 18ο album τους – αποκλειστικά διπλό βινίλιο συλλεκτικό – τυπωμένο σε συγκεκριμένα αντίτυπα, που ήδη εξαντλήθηκαν. Ο τίτλος του: «Cosmos Alivas» γιατί ονειρεύονται έναν κόσμο που έχει τη δυναμική και όλους τους τρόπους να ξαναγεννηθεί από την αρχή. Και με αυτό το album νιώθουν πως και αυτοί οι ίδιοι ξαναγεννιούνται για να ζήσουν πιο ελεύθεροι στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ενός γκρουπ που ήδη μετράει 22 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα και όχι μόνο.
Το προσεχές Σάββατο, αποφάσισαν να κάνουν το συνηθισμένο μεγάλο μάζεμα του low bap στον νοτισμένο Σεπτέμβρη. Οπως συνηθίζουν να κάνουν κάθε χρόνο. Γι’ αυτό, στις 27 Σεπτέμβρη θα βρεθούν στο Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι, ένα χώρο που ομολογουμένως τους πήγε πολύ κι άλλωστε εκεί ξετυλίχτηκαν σημαντικές στιγμές για την εξέλιξή τους τον περασμένο Απρίλη…
Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα ανέβουν στη σκηνή από νωρίς… Έχουν πολλά να πουν και να παρουσιάσουν… Τραγούδια απ’ όλη τους τη δισκογραφία και είναι ένα στοίχημα κάθε φορά το πως θα καταφέρουν να χωρέσουν απ’ όλα κάτι…
Πολλά τα projects τους καθώς και οι προσωπικές μουσικές – δισκογραφικές στιγμές του καθενός, οπότε η συναυλία θα είναι μια συμπυκνωμένη γεύση από lowbap. Πως δηλαδή στηρίζει κανείς τα λόγια του με τη ζωή του, παρά τα λάθη, παρά τα λόγια, παρά τις προκλήσεις και καθορίζει ξεκάθαρα τον περήφανο τρόπο του, να βιώνει το αδυσώπητο σήμερα.
Η έκπληξη της βραδιάς θα είναι το νέο cd που θα δωρίζουν σε όποιον έρθει στη συναυλία αυτή. Με κάθε εισιτήριο προπώλησης των 10 ευρώ για τις 27/9 θα παίρνετε στην είσοδο δωρεάν το album «Cosmos Alivas» σε cd (simple version). Αν δεν εξαντληθούν από την προπώληση και υπάρχουν εισιτήρια τη μέρα της συναυλίας θα δωθούν τα υπολοιπα cd με τα εισιτήρια εισόδου.
INFO
Το Stage Volume 1 βρίσκεται στο Μοναστηράκι, κάτω από την οδό Αθηνάς, (σταθμός μετρό Μοναστηράκι), οδός Αγ. Ελεούσης 3 και Κακουργιοδικείου.
Περισσότερες πληροφορίες:
www.lowbap.com
https://www.facebook.com/ActiveMemberOfficial
Stage Volume 1
Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι
Τηλ. 210 3232 132
Οι Active Member θα βρεθούν και στη Θεσσαλονίκη στις 8 Νοεμβρίου, στο Principal Club Theater.
Principal Club Theater
Γεωργίου Ανδρέου 56
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 428 088
Η προπώληση έχει ξεκινήσει
Προπώληση: 10 ευρώ
Είσοδος: 10 ευρώ
Σημεία Προπώλησης
Αθήνα
Ticket House Αθήνας, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) – τηλ.: 210 3608 366
Reload Stores (Πανεπιστημίου 54) – τηλ.: 210 3801 464
Ιμάντας (Σαρρή 46, Θησείο) – τηλ.: 210 3242 411
Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264 880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο κάντε copy αυτό το link:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου