Συλλογή από φωτογραφίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα κοινωνικά δίκτυα πρόκειται να φιλοξενηθούν μέσα στον Σεπτέμβριο σε εκτυπωμένη μορφή υψηλής ανάλυσης στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη (Πλ.Κολωνακίου 20). Σύμφωνα με την γκαλερί η έκθεση που τιτλοφορείται «Ινσταντανέ» _ένα διασκεδαστικό λογοπαίγνιο με τις λέξεις «ενσταντανέ» και «Instagram»_ πραγματοποιείται σε μία εποχή που η φωτογραφία της καθημερινής στιγμής έχει αποκτήσει σημαντική θέση στη ζωή όλων μας.

Ωστόσο, ακριβώς λόγω της υπερπληθώρας κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες μπορούν και ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αισθητική αλλά και την ιδέα που στηρίζει την σύλληψή τους.
Οι συμμετέχοντες στην έκθεση που θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει ως το Σάββατο 18 Οκτωβρίου είναι οι (κατ’ αλφαβητική σειρά) Νίκος Αλιάγας, Σταμάτης Αθανάσουλας, Νίκος Βατόπουλος, Μαρίνα Βερνίκου, Μαρία Γιαννά, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Κωνσταντίνος Καφίρης, Βασίλης Μαραγκός, Δωροθέα Μερκούρη, Βένια Μπεχράκη, Φαίδων Παπαμιχαήλ, Βαγγέλης Πατεράκης, Δανάη Στράτου και Μανούσος Χαλκιαδάκης.