Λένε ότι ο μόνος τρόπος για να καταφέρει ένας καλλιτέχνης να έχει μια ισορροπία όταν ζει και αναπνέει στον πραγματικό κόσμο είναι να ασχολείται και με ένα ακόμη είδος τέχνης, που θα είναι το καταφύγιό του από τη βασική ενασχόλησή του. Και έχουν δίκιο. Τους έχουμε δει να συνυπάρχουν εξαιρετικά επί σκηνής στις παραστάσεις «Χαίρε, Νύμφη» στο Θέατρο Τέχνης και πέρυσι στην «Κοκκινοσκουφίτσα» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λένα Κιτσοπούλου και ο Γιάννος Περλέγκας ενώνουν τις δυνάμεις τους στη μουσική, εκτός από το θέατρο. Το κάνουν με κάθε ευκαιρία, κάθε φορά που βρίσκουν χρόνο εκτός προβών και παραστάσεων, εκτονώνονται και εκτονώνεται και το κοινό μαζί τους σε ρεμπέτικες βραδιές. Ετσι κι εφέτος λοιπόν κάθε Παρασκευή θα εμφανίζονται στο μαγαζί «Αγία Φιάλη», στην Πανόρμου, υπό τον γενικό τίτλο «Θα τη γλεντήσω τη ζωή!». Η Λένα Κιτσοπούλου θα τραγουδά με το ρεμπέτικο συγκρότημα ΡΑΣΤ ΧΙΤΖΑΖ, που απαρτίζεται από τον Γιάννο Περλέγκα (κιθάρα, φωνή), τον Στράτο Γκρίντζαλη (μπουζούκι, φωνή) και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου (μπουζούκι, μπαγλαμάς, φωνή).

Εχει κάτι το συνωμοτικό να συναντάς ηθοποιούς εκτός θεάτρου, σε εντελώς διαφορετικούς ρόλους και από το «παρακαλώ, απενεργοποιήστε τα κινητά σας τηλέφωνα» να μπερδεύονται τα όργανα που παίζουν, οι φωνές που τραγουδούν, ο κόσμος που γεμίζει το μικρό μαγαζί και τη γλεντάει τη ζωή.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ