Βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει αντίτυπα των έργων του. Ο λόγος για τον θρυλικό κομίστα, Ντον Ρόσα, γνωστό για τα έργα του με ήρωες της Ντίσνεϊ όπως ο Σκρουτζ και ο Ντόναλντ.

Ουρές σχηματίστηκαν τη Μ.Δευτέρα έξω από τη Λέσχη Φίλων Κόμικς, όπου ο Ρόσα υπέγραφε υπομονετικά αντίτυπα των βιβλίων του.

Ο κομίστας θα βρίσκεται στη Λέσχη Φίλων Κόμικς και τη Μ.Τρίτη από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 18:00 το απόγευμα. Η είσοδος θα γίνεται με αριθμό προτεραιότητας.

Ο Ρόσα έχει βραβευτεί με Eisner Award για το «Ο Βίος και η Πολιτεία του Σκρουτζ ΜακΝτακ» που περιγράφει τα πρώτα χρόνια από τη ζωή του τσιγκούνη -αλλά καλόκαρδου- πλούσιου θείου. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία έργα του.

Για να μπορέσει να αποτυπώσει την βιογραφία του πιο πλούσιου παπιού του κόσμου ο Ντον Ρόσα χρειάστηκε να μελετήσει όλες τις ιστορίες που έγραψε και σχεδίασε ο δημιουργός του Σκρουτζ, Καρλ Μπαρκς.

Η ΛΕΦΙΚ, θέλοντας να τιμήσει την επίσκεψη του Ντον Ρόσα, αποφάσισε να εκδώσει στα ελληνικά -σε λίγα αντίτυπα- το ανέκδοτο στη χώρα μας έργο του «The Pertwillaby Papers».

Λέσχη Φίλων Κόμικ, Αγ. Ειρήνη 5, Μοναστηράκι, (τηλ:6974101028).