Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου, στις 6.15΄ μ.μ., στο θέατρο Skrow, Αρχελάου 5, Παγκράτι η θεατρικήΟμάδα Pequodδίνει μια έξτρα απογευματινή παράσταση του έργου του Χρήστου Αγγελάκου«Οι δυο μας τώρα». Οι εισπράξεις θα διατεθούν στην ομάδα κοινωνικής δράσης «Αλλος Ανθρωπος».

Μπορείτε να συμμετάσχετε μεαντίτιμο το εισιτήριό σας (12 ευρώ) που θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στον «Αλλο Ανθρωπο» καιπροσφέροντας ταυτόχρονασυσκευασμένατρόφιμα, δηλαδήμακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ, λάδι, πελτέδες και μπολάκια συσκευασίας, κουταλάκια.
Η ιδέα της Κοινωνικής κουζίνας «Ο Αλλος Ανθρωπος» ξεκίνησε όταν οι ιδρυτές είδαν στις λαϊκές αγορές της Αθήνας, ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και κοινωνικών στρωμάτων, να ψάχνουν τα σκουπίδια για να μαζέψουν τρόφιμα που δεν μπορούν πια να αγοράσουν.

Η πρώτη δράση ήταν να μαγειρέψουν από το σπίτι τους φαγητά και να τα μοιράσουν. Μετά αποφάσισαν να μαγειρεύουν «ζωντανά» το φαγητό στον κόσμο, για να σπάσουν τη ντροπή που πιθανώς να ένιωθε κάποιος όταν του μοίραζαν μαγειρεμένο φαγητό.

Το θεατρικό έργο «Οι δυο μας τώρα » δείχνει συναντήσεις σ’ ένα παγκάκι, σ’ ένα πάρκο, σε μια πόλη σαν την Αθήνα, ανάμεσα σε πρόσωπα που ξεκαθαρίζουν τους παλιούς τους λογαριασμούς ή δημιουργούν νέους, παλεύουν με την απώλεια, συμφιλιώνονται με το τέλος. Κάθε φορά οι ηθοποιοί αλλάζουν τους ρόλους τους, αλλά και τη σειρά των σκηνών, δημιουργώντας μια διαφορετική, μοναδική στο σύνολό της, παράσταση.
Σκηνοθεσία-Ερμηνείες:Γιάννης Λεάκος, Νικολίτσα Ντρίζη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Αγγελική Παπαθεμελή
Η ΜΚΟ ΜΙΤΟΣ στηρίζειτην παράσταση.Τηλέφωνο κρατήσεων 210 7235842]