Ντύνονται γυναίκες και ερμηνεύουν τις δύο ηλικιωμένες γυναίκες στην κωμωδία «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» του Τζόζεφ Κέσελρινγκ. Είναι ο Σταμάτης Φασουλής, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, και ο Πέτρος Φιλιππίδης που μοιράζονται τους ρόλους ενώ τον θίασο συναποτελούν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Φάνης Μουρατίδης, η Τζένη Θεωνά, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και πολλοί ακόμα ηθοποιοί.
Πρόκειται για το γνωστό θεατρικό που έγινε μεγάλη επιτυχία και στην κινηματογραφική της μεταφορά το 1944 από τον Φρανκ Κάπρα. Είχε προηγηθεί η πρεμιέρα του 1941 στο Μπροντγουέη. Στη μεγάλη οθόνη τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Κάρι Γκράντ που έπαιζε τον ρόλο ενός κριτικού θεάτρου. Είναι εκείνος που επισκέπτεται τις γεροντοκόρες θείες του και ανακαλύπτει με έκπληξη ότι αυτές οι κατά τα άλλα γλυκές γριούλες έχουν ένα περίεργο χόμπι: Να σκοτώνουν τους επισκέπτες τους. Μόνον που στη συγκεκριμένη οικογένεια δεν είναι οι μόνες…

Απόδοση-σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς-Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Σχεδιασμός φωτισμών: Λευτέρης Παυλόπουλος
Μουσική επιμέλεια: Αλέξιος Πρίφτης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελευθερία Μπενοβία
Πρωταγωνιστούν: Σταμάτης Φασουλής, Πέτρος Φιλιππίδης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Φάνης Μουρατίδης, Τζένη Θεωνά, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Γιώργος Ζιόβας, Θωμάς Παλιούρας, Στράτος Χρήστου, Γιώργος Δάμπασης, Ελευθερία Μπενοβία, Γιώργος Δεπάστας, Κωνσταντίνος Καρβέλης, Γιάννης Αθητάκης.

Παραστάσεις κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 20.30 και κάθε Κυριακή στις 20.00