Θέατρο για τα παιδιά, έσοδα για τα παιδιά: Με αυτό το σκεπτικό οργανώνονται πέντε παραστάσεις στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα, όπου θα παιχθεί το έργο «Μια γιορτή στου Νουριάν» και τα έσοδα θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Το Σάββατο, 12 Απριλίου, στις 13.30 το θέατρο Πορεία θα παρουσιάσει το έργο του Βόλκερ Λούντβιχ με θέμα την συμφιλίωση διαφορετικών πολιτισμών. Η σκηνοθεσία είναι των Παντελή Δεντάκη & Βασίλη Κουκαλάνι. Παίζουν: Βασίλης Κουκαλάνι, Ηρώ Μπέζου, Πέτρος Σπυρόπουλος, Γιώργος Δάμπασης, Μιχάλης Τιτόπουλος, Πολυξένη Ακλίδη.
Η ιστορία φέρνει στο επίκεντρο έναν εργαζόμενο πατέρα που συνηθίζει να πηγαίνει με τα παιδιά του για κάμπινγκ. Μόνον που αυτή τη φορά την αγαπημένη του θέση την έχει πάρει άν αλλοδαπός με το παιδί του… Το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται προκαλεί αναστάτωση και οδηγεί σε μια σειρά ερωτημάτων: Μπορούν οι δυο μπαμπάδες να περάσουν καλά μαζί; Μπορούν τα παιδιά τους να παίξουν και να διασκεδάσουν παρέα; Πως επικοινωνούν μεταξύ τους έλληνες και πακιστανοί, αφού δεν μιλούν την ίδια γλώσσα….. Πρόκειται για ένα αντιρατσιστικό έργο που αφορά παιδιά, εφήβους και ενηλίκους φυσικά και προτείνει μια ουσιαστική συμφιλίωση με το άλλο, το ξένο, το διαφορετικό.
Το πρόγραμμα του Smart Park θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 26 Απριλίου, με τους Burger Project και τη μουσική παράσταση «Μαμά θα κάνω μπάντα Vol 2!», γεμάτη ρυθμό και φαντασία…
Κρατήσεις στο τηλέφωνο στο τηλ. 210 7609.550.
Εισιτήρια: 4 ευρώ.