Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο θα παρουσιάσει ο μουσικός Χρήστος Θηβαίος στον προαύλιο χώρο του Badminton. Οι συναυλίες θα γίνουν την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουλίου, δύο ξεχωριστές βραδιές γεμάτες με τραγούδια του ιδιαίτερου εκφραστή της ελληνικής ροκ σκηνής, ο οποίος 13 χρόνια μετά τον θάνατό του παραμένει αξέχαστος. Τίτλος του αφιερώματος «ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ – Welcome to the show (…ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ)»
Ο Χρήστος Θηβαίος επέλεξε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη δισκογραφία του Σιδηρόπουλου με στόχο να τα αναδείξει με το δικό του ύφος. Από το «Αντε και καλή τύχη μάγκες» μέχρι την «Η.» και από το «Καλοκαίρι του» ’69 μέχρι τον «Μπάμπη τον Φλου» το πρόγραμμα περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικά τραγούδια του Σιδηρόπουλου και θα ολοκληρωθεί με μερικά από τα γνωστότερα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Χρήστου Θηβαίου.
Μαζί του σε αυτό το διήμερο μουσικό ταξίδι, η Βάσω Δημητρίου στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις, ο Μάξιμος Δράκος στα πλήκτρα, ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα κρουστά και ο Χάρης Χαραλάμπους στο μπάσο.
Παρασκευή 5 & Σάββατο 6 Ιουλίου
Ωρα έναρξης: 21:00
Γενική είσοδος: 12€ – Φοιτητικό, ανέργων: 9€
Θέατρο BADMINTON- Αύλειος χώρος